:

:

:

SPOR TOTO 1.LİG’DE HAKEM REZALETİ VAR!…

13 Nisan 2018 Cuma 09:21
Mehmet AKTOPRAK

ANKARA GÜCÜ- DENİZLİ SPOR MAÇINDA “HAKEM” SATIN ALINMIŞ!                        

HER SEZON ORTAYA ÇIKARILAN BU GİBİ REZALETLERİN ÖNLENMESİ İÇİN NE GİBİ ÖNLEMLER ALINDI?  SPORDA CENTİLMENLİK ANLAYIŞI KAYBOLUYOR!                                                                  

SPOR TOTO 1.lig’de sezonun son haftalarında sinirler gerilmeye başlandı… Ankara gücü şampiyonluk mücadelesi v eriyor. Denizli spor düşme potasında olması ile başlayan çekişmeli maçta protokol tribününde iki takımın yetkilileri arasında sözlü sataşma ile başlayan tartışmanın sonunda birbirlerine atılan sandalyeler, yumruklar, tekmelerin savrulduğu hareketler spor kamuoyuna yansıdı..

DENİZLİ SPOR – ANKARAGÜCÜ SKORU 3-1…                                                                

Bu galibiyet ile Denizli spor 33puanla 14. Sıraya yerleşti… Ankara gücü 55 puanla 3.cü sırada… Ankara gücü’nün üstünde Ümraniye spor 56 puanla 2. Sırada…  Ç. Rizespor’un 59 puanla liderliği sürüyor… Lig’in ilerleyen haftalarında müsabaka takviminde Spor toto 1. Lig’inde üst sıralarda kaymaların olması hiçte sürpriz olmaz! Rize spor ile Ümraniye spor arasındaki puan farkı  3, Ümraniye spor ile Ankara gücü arasında 1puan fark var!      

30. HAFTAYA GİREKEN…                                                                                                  

Bu hafta üst basamakları etkileyecek maçlar:  A.Gücü-Giresun 3-2… Altınordu-Ümraniye spor 1-2… BB Erzurum spor- Gaziemir spor 2-1… Ç.Rize spor-Eskişehir spor 4-1… Bolu spor-Elazığ spor 2-0…  A.Demir-Manisa 1…Gaziantep-Adana 0-3 sonuçlandı… Bu hafta oynanan bu maçların sonuçları üst basamaklar etkilemedi. Lig’in sonuçlanmasına beş hafta kaldı…  İddialı takımların her hafta final oynar gibi maçlara çıkmaları gerekli. Bu hafta oynanacak maçları TFF sıkı gözetim altına alması bekleniliyor!                                

STATÜYÜ HATIRLAYALIM:                                                                                                  

Spor Toto 1.lig’i ilk iki arasında bitiren takımlar Süper Lig’e direkt yükselecek. 3.4.5.6. basamakta yer alan takımlar play-off oynayacak. Play-Off maçları 3-6 ve 4-5 şeklinde çift maçlı eleme sistemiyle oynanacak. Başarılı olan 3. Takım Süper lig’e çıkacak. Lig’in son üç sırada olan takımlar 2.lig’e düşecek… Şuan 31 puanlı ve 16 basamakta Eskişehir spor, 15 puanlı 17. basamakta G.M Manisa spor, 18 basamakta 1 puanlı Gaziantepsor 2. lig’in misafirleri gözüküyor.. GÜNÜN SÖZÜ: LİG’İN SONUNDA SEVİNEN VE ÜZÜLEN TARAFTARLAR ÖN PLANA ÇIKAR! (Mehmet AKTOPRAK)

Bu yazı toplam 497 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2