:

:

:

MERSİN MİLLETVEKİLİ LÜTFİ ELVAN “ÇUKUROVA HAVAALANI PROJESİ” TAKİP EDİLİYOR MU?

8 Ocak 2020 Çarşamba 11:11
Mehmet AKTOPRAK

BAKAN ELVAN “HAVALİMANINDA UYGULAMA PROJESİ  TAMAMLANDI” DEMİŞTİ…

Tarih 14 Mart 2016 Pazartesi… Bugün 14 Aralık 2019 Cumartesi… Yazımı yazdım. ..                                                    

Tam üç Yıl olmuş… Başbakan Yardımcısı Bakan Elvan’ın Mersin’in içini ısıtan demeci şöyleydi;  “ havalimanı uygulama Projesi Tamamlandı” Tarsus Yeni Doğuş Gazetesi’nin manşetiydi! Bu günlerde vekilimizin komisyon toplantıları zaman bırakıyor mu? Bilmiyorum?  Arşivimi araştırırken; elime geçti ve merakla okudum…  Aradan üç yıl geçmiş… Bu konuda neler yapıldığını ve nelerin olduğunu öğrenmek istedim. Sayın Vekilimin, bu konudaki çalışmaları takip ediyorsanız, alacağımız bilgi zenginliği daha çok artar diye düşündüm…                                                                                                                                                                               

SAYIN ELVAN, BİLGİ BEKLİYORUZ…                                                                                                             

Yazının içeriyi şöyle; Çukurova Bölgesel Havalimanı konusunda yaptığı açıklamada” Yatırımcı firmanın 50 milyon Euro’luk harcama gerçekleştirerek altyapıya yönelik çalışma yapmasına rağmen, firma iflas ettiğini işin bu süre içinde durduğunu hatırlattı.  Havalimanın, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yapılmasının kararlaştırıldığını ve uygulama projenin tamamlandığını, iki hafta gibi bir sürede ihalesi yapılmasını hedeflendiğini söyledi” Bu kadar önemli olan bu bilgeleri Bakan olarak verdi. Şimdiki bakanın bu konuda bir bilgi verdiğini hatırlamıyorum! Bu soruları cevaplayabilir misiniz; Yeni ihale yapıldı mı? Devlet Hava Meydanları İşletme Genel Müdürlüğü işi devir aldı mı? Havalimanı çalışmaları yeniden başladı mı? Çukurova’nın geleceği ile ilgi olduğu kadarda, bölge ekonomisini ilgilendiriyor! Ne zaman hizmete gireceği gün, Çukurova’nın kaderi daha çok değişecektir! Mersin Milletvekili olarak, gözlediğim; siyaset üstü bir hareketinde içinde olduğunuzu görmekte ve izlemekteyim.

Başkan Seçerin bu konudaki desteklerinizi anlatmakta ve gerekli morali aldığını söylemesinin tek nedeni olarak; Mersin halkına vereceğiniz hizmetlerinizin içinde hizmetinizin en büyüğü yapılmasını çok istediğimiz “Çukurova Havalimanı Projesinin” bitirilmesidir.  Mersin Milletvekili olarak vereceğiniz hizmeti;  Mersinli değerlendirir ve değerlendirmesini bilir!                                                                                                                                                                   

GÜNÜN SÖZÜ: SİYASETÇİ, BÖLGEDEKİ GELİŞMELERİ TAKİP ETMEK GÖREVİNİ LAYIKİ İLE YAPMAK GİBİ BİR KUTSAL GÖREV VAR MI? (Mehmet AKTOPRAK)

Bu yazı toplam 2649 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1