:

:

:

MERSİN İDMAN YURDU DÜŞMENİN ŞOKUNU YAŞIYOR

3 Mayıs 2018 Perşembe 10:25
Mehmet AKTOPRAK

Türk futbolu sistemli çalışmayı bilmiyor… Yönetimler sadece vitrin şovu yapmayı seviyorlar! Mersin İdman Yurdu seçilen yönetimlerin tutarsız ve sorumsuzlukların sonucu TFF 1.ligden, TFF 2.ikinci lige düşen “kırmızı-şeytanlar” o mutlu günlerden gelen ve unutulmaması gereken rahmetli Lefterin çalıştırdığı dönemde şampiyon olarak 2. Lige yükselişini Mersinli unutabilir mi? Çalıştırıcı olarak Turgay Şeren ve Kadirin oynadığı Kırmızı-Şimşeklerin düştüğü duruma bakın! Üzülmemek mümkün mü? Mersin İdman yurdunu yönetenlerin bıraktığı “bataklık” sendromu bu sezon hüsranla 3.lige demir attı...

MERSİNLİLER ADINA SİYASİLER YÖNETTİ!                                                                

MHP Merkezinin tavsiyesi ile Mersin İdman Yurduna başkan ve yönetimi kurdu… İsimi önemli mi? Mersin İdman Yurdunu yönetenlerin geride bıraktığı borçlar sonucunda transfer tabelası kapatıldığından 21 puanı silindi… Transfer yapamayan istifa etti. Yapılan seçimde yeni bir yönetim oluştu… Altyapıdan alınan genç oyuncularla lige devam etmesini tercih etti. 32 hafta aldığı bir puan galibiyet ve bir puan beraberlik, 30 yenilgi,attığı 19, yediği 121 ve puanı-17… Düşme hattının 18. Basamakta bulunuyor..     Mersinlilerin kulüplerine olan bağlığına ne oldu? Başarılı olmayan kulübe ilgiyi göstermeleri beklemek mümkün olabilir mi? Mersinliler!  Bu kulübe olan sevgileriniz ve saygınız sona erdi mi? Çok yazık! Demek istemiyorum! 3.lig hiçte kolay değil… Bölgesel ligden gelecek takımlar 3.lig’de tehlikeli olabileceklerini hatırlatmak isterim… 3. Grupta Afjet Afyon ve Utaş Uşak kulüplerinin başarılarını örnek gösterilebilir!                              

MERSİN İDMAN YURDU GÜÇLÜ BİR YÖNETİM VE KADRO KURMALI!                    

Tarsus İdman yurdu o dönemde Belediye başkanı olan Kocamazın destekleriyle bir çok sezonu başarılı olarak tamamladı… Profesyonel kulüp başkanlarının siyasi olmaları nedeniyle, başkan olmaları yasaklandı… Kocamazın Büyükşehir başkan olunca, bir umut içinde yazdığım yazımda belirtmiştim… “Mersinliler! sporu seven Kocamaz Mersin İdman Yurduna ilgisiz kalmayacaktır” dedim…Beklenen  desteği göremedim… Beklenen ilgiyi bu sezon Mersin İdman Yurduna destek vermesi söz konusu olabilir. Kırmızı Şimşekler yeni ve güçlü bir yönetim, gençlerden kurulu bir kadroyu kurmak istediğini gündeme getirmeleri gerekir..

GÜNÜN SÖZÜ: MERSİN GÜÇLÜ BİR YÖNETİMİN 3.LİGDE BAŞARILI OLMASINI DİLERİM…(Mehmet AKTOPRAK)

Bu yazı toplam 569 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1