:

:

:

BU HAFTA LİG’İN İLK DEVRESİ SONA ERECEK...

15 Aralık 2017 Cuma 10:49
Mehmet AKTOPRAK

MAÇ PROGRAMI ŞÖYLE: ARSİN SPOR-UTAŞ UŞAK SPOR...                 

PAYAS SPOR-B. TEPECİK SPOR... KOCAELİ SPOR-ANK.ADLİYE SPOR... Ş.KARAKÖPRÜ BLD-OSMANİYE SPOR... CİZRE SPOR-DÜZYURTSPOR... TARSUS-SULTANBEYLİ BLD... ÇORUM BLD- KARACABEY BİRLİK... AYDIN 1923-TEKİRDAĞ SPOR...ELAZİZ BLD- KIZILCA BÖLÜK.... 

Bu hafta oynanacak maçların sonucunda Lig’in ikinci devresi sona ermiş olacak... Bu hafta Arsin spor-Utaş Uşak spor, Tarsus-Sultanbeyli Bld, Çorum Bld- Karacabey Birlik spor, Elaziz Bld-Kızılca Bölük spor, Cizre spor- Düzyurt spor... Bu maçların sonuçları klasman sıralamasını etkileyecek olmasıdır. .                           Bu hafta sıralamayı etkileyecek olan Tarsus- Sultanbeyli Bld, Çorum Bld- Karacabey Birlik, Elaziz Bld- Kızılca Bölük, Cizre spor- Düzyurt spor maçları... Bu hafta 34 puanlı Utaş Uşak spor en rahat takım durumunda. Tarsus, Çorum Bld, Düzyurt spor, Karacabey Birlik, Sultanbeyli Bld, Kızılca Bölük spor, Elaziz Bld, B.Tepecik spor puan kayıpları halinde korudukları yerleri kaybetmeleri söz konusu!                 

Tarsus, Çorum Bld, Kızılca Bölük 29 puanlı... Sultanbeyli Bld, Düzyurt spor 24 puanlı... Karacabey Birlik, Elaziz Bld, B.Tepecik spor 23 puanlı... Osmaniye spor 21, Cizre spor 20,Ş.Karaköprü Bld 16 puanlı... Kocaeli spor 15, Tekirdağ spor15, Aydın 1923 15 puanlı...                                                                                               

Düşme hattında olan, Ankara Adliye spor 14 ,Arsin spor14, Payas 13 puanlı takımlar..                                           

Bu takımların düşme hattından kurtulması için puana ihtiyaçları var... Her puan alışları sayesinde üst sıralara yükselmelerini sağlayacak. Sıralamaya bakıldığında; aralarında fazla puan farkı olmadığı görülüyor... İlk beş arasındaki maçların sonuçları ilk beş sıralamanın belirlenmesini sağlayacak sonuçlar önemli.                                                                                                                                                             

TARSUS BU HAFTA MAÇI KAZANMALI!                                                                                                                            

Beklenen klasman sıralaması bu hafta sonunda alınacak puanların önemini bir kere daha hatırlatalım... Tarsus, Çorum Bld, Kızılca Bölük, Sultanbeyli Bld, Düzyurt spor, Karacabey Birlik, Elaziz Bld ve B.Tepecik spor takımların sıralamayı ve üst sıraya yükselmelerini sağlayacak  puanlara ihtiyaçları var.. Bilhassa Tarsus geçen sezon yakaladığı başarıyı bu sezonda yakalaması için, sahasında oynayacağı 24 puanlı, 5. Sıradaki Sultanbeyli Belediye karşısında alacağı üç puan alması halinde 32 puanla 2.sıraya yükselmesi bekleniliyor... Aynı şans diğer sıralamadaki takımlarında alacağı puanlar önemli..                                                                                                                                                                          

GÜNÜN SÖZÜ: TAKIMLARIN 17.HAFTA ALACAKLARI PUANLARIN İKİNCİ DEVREDEKİ DENGELERE SAHİP OLMALARINI SAĞLAYACAK! (Mehmet AKTOPRAK)

Bu yazı toplam 597 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2