:

:

:

17.HAFTA SONUNDA LİG’İN İLK YARISI SONA ERECEK

14 Aralık 2018 Cuma 09:22
Mehmet AKTOPRAK

TARSUS, DIŞ SAHADA 17 PUANLI 11.SIRADA BULUNAN

DARICA G.BİRLİĞİ İLE MÜCADELE EDECEK…

MANİSA BŞB SON HAFTALARDAKİ BAŞARISI İLE PUANI 32 OLDU… LİG SIRALAMASINDA İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİ… TUZLA SPOR, İÇ SAHADA29 PUANLI ŞANLIURFA SPOR İLE OYNAYACAK… MANİSA BŞB, 19 PUANLI SİVAS BLD İLE OYNAYACAK… MENEMEN BLD, 17 PUANLI KONYA ANADOLU SELÇUK İLE OYNAYACAK…

BU MAÇLARIN SONUNDA LİG SIRALAMASINDA BEKLENEN DEĞİŞİM OLMAYACAK...

Tarsus sahasında ortaya koyması gerekli olan fizik ile oyun gücünü 90 dakikaya yaymalıdır!

Maç sürelerinde artan dakikaların sonunda sonuçların değişmesi mümkün olduğunu hesaplanmalıdır! Maçın 90+3’te golü kalemizde gördük… Tarsus, son dakikalarda oyundan düşen Kırklareli savunmasının kademe hatalarından oluşan boş alanları değerlendiremedi.

Neden olabilir? Baskıyı artırması için gereken pas trafiğini iyi kontrol edemedi… Kaçan gollerin gol averajı olduğunu unutmayalım! Özcan Hoca, sakatların oluştuğu kadro iskeletini yanlış kurduğunu söylemek yanlış olur… İbrahim sakat ve savunmanın solunu çok iyi kontrol ettiği gibi hücuma destek veren güçlü fiziği ile maçı son dakikaya kadar saha içinde kalan ve mücadele eden gücünü saha içine yayan bir oyuncu. Kaleci Barış, son haftalarda ortaya koyduğu akıllı oyunu sayesinde savunmayı konuşarak yönetmesi gerekir… Takımı en iyi tanıyan ve psikolojik olarak maça hazırlayan teknik adam, bir hafta yakından izleyen, kadroyu maça hazırlayan kişi… Kadroda sakatlıklar ve cezalı oyuncu yoğunluğunun yaşayan bir takımın maç kadrosunu hazırlamak hiçte rahat olmaz! Kâğıdı eline alırsın, mevkiler arasındaki sorunsuz oyuncu olmayınca; ne yapılır dersiniz?  Eldeki kadronun yeterli oyuncuları ile maç kadrosunun kurulması ve başarılı olabilmesi içinde şans  yanında olabilmelidir..

TARSUS’TA EKONOMİK SIKINTI DEVAM EDİYOR…

Tarsus, ara transferde kadrosuna ihtiyacı olan takviyenin yapabilmesi için gereken ekonomik destek verilmelidir…  Darıca Gençler Birliği geçen hafta dış sahada oynadığı Kara Gümrük spora 4-2 yenildi.  Bu hafta iç sahada oynayacağı Tarsus İdman Yurdu ile yapacağı puan mücadelesi her iki takım için önemli… Tarsus, 16 hafta, 7 galibiyet,6 beraberlik, 5 yenilgi, attığı 27, yediği 23, Av+4, puanı 26…  Darıca Gençler Birliği, 16 hafta,4 galibiyet,5 beraberlik, 7 yenilgi, attığı 17, yediği 20, Av -3, puanı 17… Bu hafta Tuzla spor-Şanlıurfa maç sonucu puan açısından önemli. Tuzla spor, içeride ve dışarıda aldığı 37 puanla liderliğini sürdürüyor…

Manisa BŞB son haftalarda aldığı başarılı çıkışı ile 32 puanla ikinci sıraya yerleşti. Menemen BLD  gol averajı ile üçüncü sıraya düştü..

GÜNÜN SÖZÜ: TARSUS İDMAN YURDU’NUN EKONOMİK SORUNU ÇÖZELİM! 

Bu yazı toplam 484 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1