:

:

:

Yeşilboğaz ve Öktem, Cumhuriyet Başsavcısı Kılıç’ı Ziyaret Ettiler

"Tarsus Adliyesi Birinci Sınıf Kategorisine Alınmalı"
Tarih: 12 Şubat 2019 Salı 11:28
Yeşilboğaz ve Öktem, Cumhuriyet Başsavcısı Kılıç’ı Ziyaret Ettiler
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz ve Tarsus İlçe Temsilcisi Cihan Öktem, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’ı, makamında ziyaret etti.

Tarsus Adliyesi'nin birinci sınıf kategorisine alınıp, adliyedeki işlerin daha hızlı ve kaliteli yürütülmesi gerektiğini söyledi.
 

Tarsus'un nüfus bakımından yoğun bir ilçe ve birçok il barosuna göre daha fazla avukat sayısına sahip olduğunu belirten Yeşilboğaz, Tarsus Adliyesi'nin birinci sınıf kategorisine alınıp, adliyedeki işlerin daha hızlı ve kaliteli yürütülmesi gerektiğini söyledi. Bunun için adliyeye daha fazla hakim ve savcı atanması gerektiğini dile getiren Yeşilboğaz, Tarsus Adliyesi'ne ticaret ve çocuk mahkemesi kurulması konusunda daha önce varılan ortak görüş konusunda çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
Ziyaretten ve karşılıklı fikir alışverişinden mutluluk duyduğunu ifade eden Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç ise Tarsus Adliyesi'nin daha iyi hizmet verebilmesi için Mersin Barosu ile ortak çalışmalarda yer almayı önemsediklerini ifade ederek, sorunların ve çözüm önerilerinin avukatlarla işbirliği yapmanın sorunların hızlı çözümünde olumlu etki oluşturacağını belirtti. 

Bu haber toplam 378 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1