:

:

:

Vergi Dairesi Müdürleri, TSO’yu Ziyaret Ettiler

Tarsus Şehitkerim Vergi Dairesi Müdürü Veysel Yurt ve Kızılmurat Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Hatipoğlu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Tarih: 18 Mayıs 2017 Perşembe 10:44
Vergi Dairesi Müdürleri, TSO’yu Ziyaret Ettiler
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Ziyaret sırasında 6736 Sayılı Kanuna göre borçlarını yapılandıran mükelleflerin 2. Taksitlerini ödemeleri hakkında bilgilendirmede bulundular.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fuat Togo, Meclis Başkan Yardımcısı Eren Oğuz ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atik’inde bulunduğu ziyarette Vergi Dairesi Müdürlerin yaptıkları açıklamaları şöyle:

Vergi Yapılandırmasının 2017 yılı Ocak Ayından Mayıs Ayına ertelenen 2. Taksidini yapılandırmanın bozulmaması için son gün olan 31 Mayıs 2017 Çarşamba gününe kadar ödenmesi

Yine Vergi yapılandırmasında 1. Taksidi ödememiş olanlar için, 1 ve 2. Taksidi birlikte ödemeleri ve yapılandırmaların bozulmaması  açısından son günün 31 Mayıs 2017 Çarşamba olduğu hatırlatmasında bulunmuşlar, Ayrıca yapılandırılan vergi borçlarının www.gib.gov.tr ‘den kredi kartı ile ödenebileceği bilgisini vermişlerdir. Bu vesile ile, Üyelerimizin 6736 Sayılı Yeniden Yapılandırma Kanunu kapsamındaki haklarını kaybetmemeleri açısından 1. Ve 2. Taksit ödemelerini 31 Mayıs 2017 Çarşamba gününe kadar yapmalarını önemle hatırlatırız.

 

Bu haber toplam 534 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 6