:

:

:

Vali Su, Cezaevinde Yapımı Süren Cami İnşaatı Hakkında Bilgi Aldı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Alifakı Mahallesi sınırlarında bulunan Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü cami inşaatı hakkında Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’tan, bilgi aldı.
Tarih: 6 Ağustos 2018 Pazartesi 11:29
Vali Su, Cezaevinde Yapımı Süren Cami İnşaatı Hakkında Bilgi Aldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Kalkınma Bakanlığınca finanse edilen ve Mersin Valiliği Koordinasyonunda Tarsus Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünce  yürütülmekte olan (SODES) proje kapsamında ’’ Özgürlüğe Meslek Edinerek Hazırlanıyorum’’ projesi sebebiyle şehrimizi ziyaret etti.

Vali Su, Tarsus Ceza Kurumları Kampüsü cami inşaatı hakkında Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kılıç’tan, bilgi aldı.

Kılıç, “Cami ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Cami yapmak maliyeti çok yüksek olmasına rağmen Belediye Başkanımız Şevket Can hem cesaret verdi, hem destek vereceğini söylemesi bizi cesaretlendirdi.

Camimiz 600 kişilik olacak. İnşallah hep birlikte bu camimizi tamamlayacağız, gelecek yıl Ramazan ayında ibadete açacağımız inanıyorum.

Bu cami farklı bir cami olacak, komutanlarımız da, hükümlü kardeşimizde, infaz koruma memurumuz da ve bütün çalışanlarımız da bir safta ibadetlerini yapacaktır. Bir farklı yanında güzel bir imece usulü ile camimizi tamamlayacağız. Bize bu konuda en büyük desteği veren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gelecek yıl Ramazan ayında camimizin açılışında birlikte olacağımıza inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 433 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2