:

:

:

Vali Su, Başkan Can ve Rektör Çamsarı, Fakülte Ofislerinde İncelemede Bulundu

“Fakülte ve OSB’nin Kurulması ile Tarsus Ekonomisi Canlanacak”
Tarih: 15 Aralık 2017 Cuma 10:52
Vali Su, Başkan Can ve Rektör Çamsarı, Fakülte Ofislerinde İncelemede Bulundu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Mersin Üniversite Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’ta kurulacak olan  Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin binalarında incelemede bulundu.

Okyay Plaza’nın bir bölümünün kullanılacağını belirten Mersin Valisi Ali İhsan Su, aynı zamanda Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin Mütevelli Heyetinin çalışma ofislerini de inceledi.

Tarsus’un her iki proje ile ekonomisinin canlanacağının altını çizen Mersin Valisi Ali İhsan Su, çalışma ofislerin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.

Bilindiği üzere; Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde “Planlanan proje kapsamında kurulması planlanan sanayi tesisleri arasında Salamura Zeytin ve Zeytin Yağı Üretimi, Meyve İşleme ve Depolama Tesisi, Gıda Ambalaj Ürünleri İmalatı, Yem Üretimi, Un Üretimi, Kuruyemiş, Helva, Lokum Üretimi, Süt ve Süt Ürünleri Üretimi, Yaş Sebze ve Meyve Paketleme, Hazır Gıda ve Konserve Üretimi, Bitkisel Sıvı yağ ve Katı yağ Üretimi, Toplu Yemek ve Catering Hizmetleri, Konsantre Gıda Maddeleri ve Püre Üretimi, Bakliyat, Hububat eleme işleme ve Paketleme Tesisleri, Konserve ve Turşu Üretimi yer alacak. 

Bu haber toplam 393 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1