:

:

:

TTB Yöneticileri, Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tarsus Ticaret Borsası yöneticileri, üyelerini is yerlerinde ziyaret ederek istek ve önerileri konusunda fikir alışverişlerine devam ediyorlar.
Tarih: 14 Şubat 2019 Perşembe 09:51
TTB Yöneticileri, Üye  Ziyaretlerine Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Üye ilişkilerini önceleyen, iletişimi sürekli ve sağlıklı kılmak adına çalışmalar yürüten Tarsus Ticaret Borsası yöneticileri, düzenli üye ziyaretlerini sürdürüyor.

Borsa üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorun ve isteklerini dinlemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Borsa Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer , Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Tekel, Genel Sekreter Hasan Şanlı ve Yönetici Asistan Ezgi Güngör ‘den oluşan ekip, Halil Çelikten, Emre Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamza Kara, Türkmen Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Türkmen, Haskara Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Kara, iş yerlerinde ziyaret edildi.

İşyerlerinde ziyaret edilen  üyelerle faaliyet konuları, iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmeler yapılarak sorunların çözümüne yönelik istişarelerde bulunuldu.

Halil Çelikten ziyaret kapsamında Borsanın genel hizmetlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, personellerin iş konularında güler yüzlü ve yardımcı olduklarına değindi.

Emre Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi sahibi ve TASİAD Başkanı Hamza Kara, Borsanın üyelerine verdiği değeri takdir ettiğini belirterek kısa bir süre önce Borsada gerçekleşen TASİAD’ın seçimli genel kurulunda her türlü yakınlığın ve misafirperverliğin gösterildiğini vurguladı.

Bu haber toplam 569 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2