:

:

:

TSO Yönetimi, Belediye Başkanı Bozdoğan’a, ‘Hayırlı Olsun’ Dedi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, yerel yönetimlerin bir kentin her anlamda gelişmesinde lokomotif bir güç olduğunu söyledi.
Tarih: 12 Nisan 2019 Cuma 10:07
TSO Yönetimi, Belediye Başkanı  Bozdoğan’a, ‘Hayırlı Olsun’ Dedi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli idareler seçimlerinde Tarsus Belediye Başkanlığına seçilen Haluk Bozdoğan’a, “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.                                                             

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını, Tarsus’u daha ileriye taşıyarak, sosyal – kültür – ekonomik anlamda gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarda tüm kurum ve kuruluşlarla yakın işbirliği ve dayanışma içerisinde olacaklarını, bu bağlamda Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasıyla da uyum içerisinde çalışma azim, ve gayreti içerisinde hareket edeceklerini vurgulayarak, tekrar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini belirtti. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.Ruhi Koçak’ta, Haluk Bozdoğan’ı, Tarsus Belediye Başkanlığına seçilmesinden dolayı kutlayarak, başarı dileklerini sundu.

Yerel yönetimlerin bir kentin her anlamda gelişmesinde lokomotif bir güç olduğunu, bu anlamda gerek meslek kuruluşları, STK’lar ve gerekse diğer kurum ve kuruluşlarla yakın işbirliği ve ortak hareket etmenin de ayrı bir sinerji yarattığını belirtti.

Tarsus Gıda İhtisas OSB başta olmak üzere, Mersin Agropark, konaklama ve Tarsus ile ilgili diğer pek çok projenin hayata geçmesi için önümüzdeki dönemin çok iyi bir şekilde değerlendirip, tamamıyla ekonomiye, istihdama odaklanmaları gerektiğini vurgulandı.

Bu haber toplam 397 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1