:

:

:

TSO ile Kadın Hastanesi Arasında İndirim Anlaşması

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Tarsus Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi arasında imzalanan protokolle, Oda üyelerine hastanede %15 indirim uygulanması sağlandı.
Tarih: 16 Mayıs 2017 Salı 10:14
TSO ile Kadın Hastanesi Arasında İndirim Anlaşması
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

TSO Başkanı Ruhi Koçak, Özel Tarsus Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Çetin Dirgen ile protokole imza attı.

TSO toplantı salonunda gerçekleşen imza töreninde konuşan Başkan Ruhi Koçak, üyelerine sağlık sektöründe de hizmet verebilme adına bu indirim anlaşmasını hayata geçirdiklerini kaydederek, “Tarsus’un yerli bir kurumu ile bu anlaşmayı yapmış olmak bizleri mutlu ediyor. Anlaşma kapsamında yaklaşık 2500 üyemiz ve onların birinci derece yakınları bu indirimden faydalanabilecekler” diye konuştu.

Özel Tarsus Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Çetin Dirgen ise “TSO yöneticilerine böyle bir fırsatı bizlere tanıdığı için teşekkürlerimi iletiyorum. 9 yıllık bir kuruluş olarak halkımıza hizmet ediyoruz. Bu anlaşma ile cari hesap üzerinden TSO üyelerine %15 indirim uygulanacak. Bu anlaşma ile Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, hastanemizden biraz daha uygun fiyatlarla faydalanabilecekler. Anlaşma iki tarafa da hayırlı olsun” dedi. 

Bu haber toplam 515 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2