:

:

:

Ticaret Borsası ve Maya Göz Merkezi Sözleşme İmzaladı

Tarsus Ticaret Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ile Özel Tarsus Maya Göz Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Yunus Seven Sağlık Hizmetleri Sözleşmesine imza attı.
Tarih: 18 Ocak 2019 Cuma 10:30
Ticaret Borsası ve Maya Göz Merkezi Sözleşme İmzaladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Borsa Başkanı Murat Kaya ve beraberinde Genel Sekreteri Hasan Şanlı’nın da bulunduğu ziyaret esnasında, Özel Tarsus Maya Göz Merkezi ile Tarsus Ticaret Borsası arasında imzalanan Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi ile Borsa personelleri ve üyeleri ile üyelerinin 1. derece yakınları da indirimli sağlık hizmetlerinden yararlanacak.                  

Dr. Mehmet Yunus Seven; “Özel Tarsus Maya Göz Tıp Merkezimizin açıldığı günden itibaren yapmış olduğu kurumsal sağlık anlaşmalarına Tarsus Ticaret Borsasının verdiği destekten onur duymaktayız. Protokolün oluşmasında katkıları olan Tarsus'a olan sevdası ile tanıdığım Başkanımızın Murat Kaya'ya teşekkürlerimi iletiyorum.

Yapacağımız protokolle borsa personelleri ile üyeleri ve 1. derece yakınları merkezimizden daha uygun fiyatlarla faydalanabilecekler.” dedi.

Tarsus Ticaret personeli, üyeleri, personel ve üyelerin 1. derece yakınlarının sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacağını ifade eden Başkan Murat Kaya; " İnsana hizmet, Hak'ka hizmettir. Sağlıklı yaşam hepimizin hakkıdır. Bu kapsamda bizde personel ve üyelerimizi düşündük. Üyelerimizin hem daha ekonomik hem de daha iyi hizmet almalarını sağlamayı hedefliyoruz.

Özel Tarsus Maya Göz Merkezi ile yaptığımız anlaşma ile personellerimiz,  üyelerimiz ve onların birinci derece yakınları sağlık hizmetlerinde %25 indirimli olarak tedavi ve sağlık hizmeti alacaklardır. Üyelerimizin bu hizmetten yararlanabilmesi için Borsa Üyelik Kimlik Kartı’nı beyan etmesi veya Borsadan ücretsiz alacağı güncel Borsa Kayıt Belgesi ile söz konusu sağlık kuruluşuna gitmeleri gerekiyor. Anlaşma iki tarafa da hayırlı olsun "dedi.

Bu haber toplam 542 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2