:

:

:

TGC'den Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya Ziyaret

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti, üst düzey kurum yetkilileriyle görüşmelerini sürdürüyor. Cemiyet yönetimi Mersin Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya nezaket ziyaretinde bulundular.
Tarih: 26 Ekim 2016 Çarşamba 10:56
TGC'den Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Cemiyet Başkanı Emre Geçim, Başkan Yardımcısı Hakan Bulut, Yöneticiler Cemal Dolaşmaz, Ali Salgıt ve Cihan Kezer, Başkan Tuna'yı makamında ziyaret ettiler.

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emre Geçim, Cemiyet olarak kurum yetkilileriyle bir araya gelerek istişare yaptıklarını ifade ederek, “Bugün bizleri ağırladığınız için size teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise nazik ziyaretlerinden dolayı Cemiyet yöneticilerine teşekkür ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu ve koordineli çalışarak vatandaşa hizmet ulaştırdıklarını kaydeden Başkan Tuna, “67 Mahalleden oluşan Toroslar İlçesi; 281 bin 130 nüfus ve 107 bin 357 hektar alana sahiptir. Toroslar Belediyesi'nin amacı; değerli vatandaşlarımıza ilçe sınırları içinde çağdaş kent hizmetlerinin tamamının en iyi şekilde verilmesini sağlamak, sosyal ve lider belediyecilik anlayışıyla Toroslar'da yaşam kalitesini yükseltmek olmuştur. Belediye imkânlarımızı en verimli şekilde kullanarak başarılı hizmetler üreten bir belediyeyiz..

Toroslar'da yeşil alan miktarını 106 bin metrekareden 1 milyon metrekareye ulaştırdık.

12 yıllık süre içerisinde yaptığımız planlı yeşil alan çalışmalarıyla ilçemizdeki park sayısını da 56'dan 168'e çıkardık” dedi.

Bu haber toplam 470 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1