:

:

:

TED ANKARA KOLEJİ YILDIZ ERKEK BASKETBOL TAKIMINDAN ÖZEL TARSUS OKULLARINA ZİYARET

Özel bir turnuva için Tarsus'a gelen Ted Ankara Koleji Yıldız Erkek Basketbol takımı Coachu Emrah Benli ve sporcuları Özel Tarsus Çukurova Okullarını ziyaret ettiler.
Tarih: 20 Mayıs 2016 Cuma 09:22
TED ANKARA KOLEJİ YILDIZ ERKEK BASKETBOL TAKIMINDAN ÖZEL TARSUS OKULLARINA ZİYARET
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan sporcular memnuniyetlerini dile getirdiler. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan sporcular daha sonra birlikte resim çektirdiler.

 

Okul Müdürü Nazif Atala, ”Ted Ankara Koleji Yıldız Erkek Basketbol takımını okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimiz ile ağırlamaktan çok mutlu olduk. Özel Tarsus Çukurova Okulları olarak sizleri katıldığınız bu turnuvada destekliyor ve başarılar diliyoruz. Ayrıca bu günü organize eden Beden Eğitimi öğretmenimiz Hüseyin Torun'a da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Ted Ankara Koleji Yıldız Erkek Basketbol takımı Coachu Emrah Benli ve sporcuları da gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

 

Coach Emrah Benli, Özel Tarsus Çukurova Okulları öğrencilerine “Sizlerin buradaki beden eğitim öğretmenleri ve diğer öğretmenlerinizden destek alarak sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeniz için spor yapma alışkanlığı kazanmanızı tavsiye ediyorum dedi. Bugün Özel Tarsus Çukurova Okullarında sizlerle beraber olmaktan çok memnun olduk ilginize teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Bu haber toplam 1262 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2