:

:

:

Tarsus’un Gurur Tablosu

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında Tarsus’tan 3 firma var
Tarih: 11 Şubat 2022 Cuma 12:53
Tarsus’un Gurur Tablosu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Vodafone Business sponsorluğunda, TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliğinde, şirketlerin 2017-2019 arası 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışması sonuçlandı. Listede yer alan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 3 firma, Emniyet Ticaret (Nalbur Adam), Berdan Yüzey Kaplama ve Teknik Masura Tarsus’un gurur tablosu oldu.
Türkiye 100 sonuçları; Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve çok sayıda Oda-Borsa Başkanı ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy’un da katılımı ile Ankara’da düzenlenen törenle açıklandı. Listede 29 farklı ilden ve 32 ayrı sektörden şirketler yer aldı. Sonuca göre, İlk 100’deki şirketlerin, Türkiye’den 13 kat daha hızlı büyüdüğü görüldü. En hızlı büyüyen şirketlerin 33’ü İstanbul’dan, 14’ü Ankara, 9’u ise İzmir’den çıktı.
Ödül törenine katılan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, TOBB Türkiye 100'e giren üyelerinin başarı sevincini birlikte paylaştı. İlk 100’e girme başarısı gösteren Berdan Yüzey Kaplama adına Dilay Şemsi, Teknik Masura adına Ali Kıraç ve Emniyet Ticaret adına Yakup Doğan ödüllerini Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan aldı. Başkan Koçak, firma yöneticilerini kutlayarak, ‘’Gurur duyduk. Başarınızın devamlılığı diliyor, bize de bu mutluluğu yaşattığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Bu haber toplam 636 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2