:

:

:

Tarsus’ta Yaz Konseri

Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer, sanata ve sanatçıya önem vermektedir.
Tarih: 6 Temmuz 2020 Pazartesi 13:51
Güncelleme: 6 Temmuz 2020 Pazartesi 13:55
Tarsus’ta Yaz Konseri
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Koronavirüs tedbirleri kapsamında aylardır evlerinde olan ve sosyal etkinliklerden uzak kalan vatandaşlar geçirdikleri sıkıntılı sürecin ardından Büyükşehir’in düzenlediği konserlerle moral buluyorlar.
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı öncülüğünde her hafta cuma ve cumartesi akşamları gerçekleştirilen ve diğer ilçelerde de düzenlenen konser programı kapsamında Grup Yazı Tura, Tarsus’ta İsmetpaşa Mahallesi Rasim Dokur Bacası Alanı’nda vatandaşlara konser verdi.
Pandemi nedeniyle geniş alanda sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen konsere özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. Grup üyelerinin seslendirdiği birbirinden güzel eserlere zaman zaman seyirciler de eşlik ederken, renkli dakikalar yaşandı.
Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, gecede yaptığı konuşmada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer, sanata ve sanatçıya önem vermektedir. Bugünde burada siz değerli Tarsuslularla, Yazı Tura Grubu’nu buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katılımınızdan dolayı teşekkürlerimi iletiyor, keyifli dakikalar geçirmenizi diliyorum” dedi.
Ali Uyan’ın çiçek verdiği ve oldukça güzel performans sergileyen Grup Yazı Tura üyeleri konserin finalinde, vatandaşlarla birlikte İzmir Marşı’nı seslendirdiler.  
Bu haber toplam 3890 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1