:

:

:

Tarsusluları Hiçe Sayan Mesaja Radyodan Açıklama Geldi

Mersin’de Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’n aday olmayacağı iddiaları sürerken, bazı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya görev verildiği ifade edildi.
Tarih: 13 Eylül 2018 Perşembe 10:31
Tarsusluları Hiçe Sayan Mesaja Radyodan Açıklama Geldi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Yapılan paylaşımların ardı arkası kesilmezken, vatandaşların cep telefonlarına düşen bir mesaj amacı aşan cümleler içermesi nedeniyle tepkiye neden oldu.

0538 200 73 85 nolu gsm numarasından gelen mesajda , Tarsusluları düşman gibi gösteren kimliği belirsiz şahıs ” Tarsuslular geldikleri gibi giderler” yazarak tepki topladı.                                   

Bunun Üzerine Radyo Ülküden Açıklama Geldi

KAMUOYUNA

05382007385 nolu telefon hattı üzerinden gelen mesajların Radyo Ülkü ve www.radyoulku.com haber portalımızla hiçbir ilgisi yoktur! Şirketimize ait böyle bir cep telefonu da yoktur.

Buna rağmen bahse konu telefon numarası üzerinden www.radyoulku.com haber portalımızda “Hayırlı olsun. İttifak adayı Hamit Tuna. Tarsuslular geldikleri gibi giderler.” şeklinde bir haber olduğu söylenip, mesajın altında www.radyoulku.com/karar-baskan-tuna haberi varmış gibi link verilmiştir. Mesajın uydurma olduğu verilen linkin çalışmamasından belli olduğu gibi haber portalımızdan böyle bir haber üretilmediği için içeriği de boş bir sayfa olarak karşınıza gelecektir.

Bugüne kadar haberlerimizi mesaj yolu ile hiçbir dinleyicimize iletmedik. Bu olay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının konuşulduğu bir gecede tarafları birbirine düşürmeyi hedefleyen bir hadisedir. Dikkatli ve duyarlı takipçilerimizin bizlere ilettiği bu mesajlara lütfen itibar etmeyiniz. Hattın yasal sahibinin kimliğinin tespiti için gerekli yasal yollara başvurulacaktır. TELEFON NUMARASI ARANDIĞINDA DA CEVAP VERMEMEKTEDİR.

Bu haber toplam 377 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2