:

:

:

Tarsus TSO’dan Üyeleri İçin Kredi Protokolü

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. arasında kredi protokolü imzalandı. Protokole göre, Tarsus TSO üyeleri özel avantajlı ürün ve hizmetlerden faydalanabilecek.
Tarih: 12 Kasım 2019 Salı 11:29
Tarsus TSO’dan Üyeleri İçin Kredi Protokolü
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik, KOBİ destek, bireysel araç ve konut finansmanı, masrafsız bankacılık ve kart avantalarını içeren protokol sundu. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Ukav ve Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Tarsus Şube Müdürü Yiğit Okur arasında imzalanan protokole göre, Oda üyeleri çeşitli kategorilerde uygun faiz oranları ve vade seçenekleriyle kredi imkanlarından yararlanabilecek.

UYGUN FAİZ ORANI

Protokol ile Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyesi KOBİ düzeyindeki işletmeler, aylık eşit taksit veya esnek ödemeli, 1,07 faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 300 bin liraya kadar olan finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Tarsus TSO üyelerine yönelik araç finansmanı kampanyası kapsamında ise 24 veya 48 aya varan vade seçenekleri ile 1,06 ve 1,10 faiz oranı, ücretsiz HGS etiketi, uygun fiyatlı kasko sigortası ve araç bakım hizmetlerinde yüzde 35’e varan indirim sunuldu.  Bunun dışında konut finansmanı kampanyası kapsamında da 60 veya 120 aya varan vade seçenekleri ve 1,01 ve 1,06 faiz oranı ve aylık eşit ya da esnek taksitler halinde ödeme kolaylığı sağlandı.

SAĞLANILAN AVANTAJLAR

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. arasında imzalanan protokol kapsamında ayrıca oda üyesi işletmeler için kredi kartı avantajı sunularak, yıllık kullanım ücreti alınmayacak. Bunun yanı sıra bankaya açılacak TL, döviz veya altın tüm cari ve katılma hesaplarından hesap işletim ücreti alınmayacak. Protokolün sağladığı diğer bir avantaj ise Albaraka mobil, internet şube, ATM ve Alo Albaraka üzerinden yapılacak tüm EFT ve havale işlemleri ücretsiz olacak.

Bu haber toplam 305 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2