:

:

:

Tarsus Şehir Tiyatrosu Oyuncuları, Gazetemizi Ziyaret Etti

Tarsus Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında okullardaki gösterimlerinin yanı sıra bazı mahallelerinin meydanlarında vatandaşlara tiyatro oyunları sergilemeye başladılar.
Tarih: 5 Haziran 2017 Pazartesi 08:49
Tarsus Şehir Tiyatrosu Oyuncuları, Gazetemizi Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Yusuf Öz, Eğitmen Tayfun Bağcı ve bazı oyuncular ile birlikte  Gazetemizi ziyaret ederek, Yazıişleri Müdürümüz Emre Geçimi ile görüştüler.     

Tarsus’ta 30 aşkın okullarda öğrencilere tiyatroyu sevdirmek için Karagöz Ayıldı, Hacivat Bayıldı, Küçük Kara Balık, Bir Varmış, Bir Yokmuş adlı oyunları sahnelediklerini söyleyen Tarsus Şehir Tiyatrosu Eğitmeni Tayfun Bağcı, tiyatro sanatını öğrencilere sevdirmek ve günümüzde hızla gelişen teknolojide biraz uzaklaştırmak için oyunları  öğrencilerle buluşturduklarına vurgu yaptı.

Eğitmen Tayfun Bağcı, Tarsus’un Aliağa Mahallesinde 7 Haziran Çarşamba günü saat:19.00’da Ramazan ayı etkinleri kapsamında mahalle meydanında orta ve kukla oyunları, Karagöz kukla ve canlı oyunları vatandaşların beğenisine sunacaklarını sözlerine ekledi. 

Bu haber toplam 8454 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3