:

:

:

Tarsus Muhtarları Derneği’nden Gazetemize Ziyaret

Başkan Naci Güllü, “Tarsus İçin Birlik ve Beraberlik Duygusuyla Çalışmaya Her Zaman Hazırız”
Tarih: 6 Ekim 2017 Cuma 09:59
Tarsus Muhtarları Derneği’nden Gazetemize Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, tüm mahalle muhtarları ile uyum içerisinde vatandaşa kaliteli hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Tarsus’un Ulaş Mahalle Muhtarı Sami Cilalı, Karadiken Mahallesi Muhtarı Ali Esmer, Aliefendioğlu Mahalle Muhtarı Orhan Canbolat, Kavaklı Mahalle Muhtarı Erol Bal, Kamberhöyüğü Mahalle Muhtarı Ülvi Çağlayan ile gazetemizi ziyaret eden Tarsus Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü,  Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Emre Geçim’e, yeni oluşum yapısı ile vatandaşlara en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceklerini söyledi.

-ÇAMLIYAYLA’DAN 11 MAHALLE MUHTARI BÜNYEMİZE KATILACAK-

Tarsus Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, Çamlıyayla’ya bağlı Sarıkavak, Sarıkoyak. Belçınar, Cuma Yakası, Darıpınarı, Fakılar, Sebil, Körmenlik, Kisecik, Bağçanağı, ve Korucak mahalle muhtarlarının bünyelerine katılacağını gazetemizi ziyareti sırasında ifade ederek, “Tarsus bulunan 170 mahalle muhtarımız var. Çamlıyayla’daki 11 mahalle muhtarları da bünyemize önümüzdeki günlerde dahil olarak sayımız 180 olacak” diye konuştu.

-HİZMET ARACI SATIN ALINACAK-

Dernekleri yararına önümüzdeki günler içerisinde hizmet aracı alınacağını sözlerine ekleyen Tarsus Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Naci Güllü, “Birlik ve beraberlik içinde çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Tarsus’umuzun yararına olacak her çalışmada yer almaya da hazırız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 519 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 4