:

:

:

Tarsus Müftülüğünün, ‘İftar Proğramları’ Devam Ediyor

Tarsus Müftülüğü, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde “Beklenen Sensin” sloganı ile Ferahim Şalvuz Mahallesi Kastamonu Entegre fabrikasının bahçesinde iftar programı gerçekleştirdi.
Tarih: 14 Mayıs 2019 Salı 10:56
Tarsus Müftülüğünün, ‘İftar Proğramları’ Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Müftülüğün organize ettiği  mahalle iftarları, halkın yoğun katılımıyla devam ediyor. Tarsus’lu vatandaşlarımız, mahalle iftarlarına dün Ferahim Şalvuz mahallesi Kastamonu Entegre Fabrikasının bahçesinde devam etti.

Programa, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal,  Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan,  Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, İlçe Müftü Vekili Ali Can, İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli, Şoförler Odası Başkanı Duran Şen , STK temsilcileri ve binlerce misafir katıldı

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar yemeğinde konuşan İl Müftüsü Dr Şaban Kondi, rahmet, feyiz ve bereket ayı olan Ramazan ayında,  manevi iklimde buluşulan iftar sofralarını paylaşmak, barışmak ve  görüşmek üzere bir araya geldiklerini belirtti.

Kondi, “Tarsus Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak rahmet, feyiz ve bereket ayı olan Ramazan ayında, bu ayın manevi ikliminde buluşturduğumuz iftar soframıza, paylaşmak üzere, barışmak üzere, görüşmek üzere ve birleşmek, bütünleşmek üzere teşrif ettiniz. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.

İlçe Müftü Vekili Ali Can, Rahmet, bereket ve fazilet ayı Ramazan ayı içerisinde, unutulanların hatırlanması, toplumun bütün katmanlarında milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, kardeşlik ve selamlaşma kültürümüzün yaygınlaşması amacıyla bu buluşmaya vesile olan Kastamonu Entegre yetkililerine ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu haber toplam 488 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1