:

:

:

Tarsus Kent Konseyi'nden Başkan Can'a Ziyaret

Başkan Şevket Can, 'Her Güzel Çalışmaya Yerel Yönetim Olarak Destek Vermeye Hazırız'
Tarih: 16 Mart 2016 Çarşamba 09:35
Tarsus Kent Konseyi'nden Başkan Can'a Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şevket Can'ı ziyaret etti.

Tarsus Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Ufuk Başer, ziyaretteki amaçlarını yeni dönem için yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vermek, tanışmak olduğunu söyledi.

Başer, “Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri  olarak yeni bir yönetim ile çalışmalarımıza başladık. Tarsus için gönüllü olarak çalışıyoruz. Çalışmalarımızda tüm Tarsusluları yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Tarsus'un problemlerinin çözümü konusunda Kent Konseyi'nden beklentilerinin çok yüksek olduğunu belirten Belediye Başkanı Şevket Can, her güzel çalışmaya yerel yönetim olarak destek vereceklerini söyledi.

Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Can, “Kent Konseyi kent yararına daha aktif olmasını istiyoruz. Sizlerden beklentimiz fazla, biz Tarsus Belediyesi olarak Kent Konseyinin yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz. Netice itibariyle Tarsus hepimizin. Biz Kent Konseyine karşı hiçbir zaman siyasi olarak düşünmedik, buna da Tarsus Belediye Başkanı olarak izin vermiyoruz. Ama ben inanıyorum ki; 54 ilden büyük olan şehir yapımızda kent konseyimiz Tarsus'taki hemşerilerimizi birleştirecek ve Tarsus'a yakışır bir hizmet kanalıyla mücadele edecektir" şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 1028 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1