:

:

:

Tarsus İdmanyurdu'nun Kamp Çalışmaları Devam Ediyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Tarsus İdmanyurdu, 3'üncü dönem kamp çalışmalarına devam ediyor.
Tarih: 10 Ağustos 2016 Çarşamba 09:45
Tarsus İdmanyurdu'nun Kamp Çalışmaları Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus İdmanyurdu Basın Sözcüsü Mücahit Emin Polat, yaptığı yazılı açıklamada, kampın oldukça verimli geçtiğini kaydetti.

Teknik Direktör Ergün Aytekin'in geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Adana'da tedavi göreceğini dile getiren Polat, Aytekin'in 12 Ağustos'ta takımla birlikte Avanoskampında yer alacağını ifade etti.

Emin Polat, Manavgatspor ile oynanan hazırlık maçının 75. dakikasında saha içerisinde çıkan futbolcular arasındaki bazı centilmenlik dışı hareketler nedeni ile maçın tatil olduğunu, Teknik heyetin vermiş olduğu rapor doğrultusunda rakip futbolculara yumruk atan kaleci Muhittin Çağrı Yazlık'ın disiplinsiz ve Tarsus İdmanyurdu kulübüne yakışmayan bu davranışlarından dolayı süresiz kadro dışı bırakıldığını ifade etti.

Polat, “Yönetim kurulu olarak genç futbolcuların gelişimi ve Tarsus İdman Yurdu'na kazandırılması için azami gayret içinde olduğumuz malumdur.Ancak genç futbolcular olmak üzere,takımda bulunan tüm sporcu ve Teknik adamlar 1923 tarihli Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübüne yakışan davranışlar göstermekle sorumludur. Bu hususu kamu oyuyla paylaşmakla birilikte hocamızın yokluğunda takımın başında Yardımcı Antrenör Emrah Volkan Sayılgan bulunacaktır” dedi.

Bu haber toplam 1023 defa okunmuştur.
Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3