:

:

:

TARSUS İDMANYURDU’NDAN 3 İMZA BİRDEN

SARI – LACİVERTLİLER DAHA ÖNCEDEN ANLAŞTIĞI 3 İSİMLE SÖZLEŞME İMZALADI
Tarih: 21 Haziran 2017 Çarşamba 10:28
TARSUS İDMANYURDU’NDAN 3 İMZA BİRDEN
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Tarsus İdmanyurdu, dış transfer çalışmalarında hareketli günler yaşıyor. Transfer çalışmalarını sezon öncesi çalışmaları başlamadan tamamlamak isteyen sarı – lacivertliler bu doğrultuda daha önceden prensip anlaşmasına vardığı 3 isimle sözleşme imzaladı. Kulüp binasında gerçekleşen törenle kendilerini Tarsus İdmanyurdu’lu yapan sözleşmeye imza atan yeni transferlerin gayet mutlu oldukları gözlemlendi.

İşte yeni transferler

EMRE TURGUT – Tarsus İdmanyurdu’nun hücum oyuncusu rotasyonuna transfer edilmiş bir isim. İleri uç ve kanatlarda da oynayabiliyor. 3. Lig 3. Grubu 10. Sırada bitiren Yomraspor’da 2 sezondur forma giyen Emre Turgut oynadığı 64 karşılaşmada 6 gol atabilmiş. Futbol kariyerine doğduğu şehir olan Arsin’de başlayan ve uzun süre bu takımda oynayan Emre’nin kısa süren bir Erzinspor macerası da bulunuyor.

FURKAN MIZRAK – Tarsus İdmanyurdu’nun sol bek alternatifi olarak kadrosuna dahil ettiği genç oyuncu Furkan Mızrak, sol bek olmasının yanında sol tarafı ileri ve geri olarak kullanabiliyor. Futbol hayatına memleketi Ordu’da başlayan genç isim ilk kez Orduspor dışında bir takımda forma giyecek. Geçen sezon amatöre düşen Orduspor’da 22 maça çıkan Furkan, istikrarlı bir görüntü sergiledi.

YASİN ELMAS – Tarsus İdmanyurdu’nun orta alanına yaptığı savunmaya yönelik orta saha olan Yasin, 3. Ligin gediklisi futbolculardan birisi. Son 7 yılda her sezon 25 maçın altına düşmeyen Yasin istikrarlı bir isim olduğunu gösterdi. Anadolu Üsküdar, Sivas 4 Eylül, K.Maraş B.Ş.B, Düzyurtspor ve Orhangazi takımlarında forma giydi.

BAŞKAN VEKİLİ NEVZAT ÇETİN “ HEDEF ÜST LİG”

Yeni transferlerin imza töreninde konuşan Tarsus İdmanyurdu Başkan Vekili Nevzat Çetin, kulübün bünyesin uygun isimleri kadrolarına katmaya devam ettiklerini, takıma yeni katılan isimlere de çok güvendiklerini belirtti. Hedeflerinin Tarsus İdmanyurdu’nu üst lige çıkarıp orada kalıcı olmasını sağlamak olduğunu belirten Nevzat Çetin, taraftarlarımız merak etmesin bu takım hedeflerine ulaşacak iddiasında bulundu.

KUBİLAY GİDECEKTE HANGİ TAKIMA?

Son haftalarda dillerden düşmeyen durum ise İlyas Kubilay Yavuz’un durumu olmuş durumda. Bir Adanademirspor, bir Erzurumspor sosyal paylaşım ağlarından oyuncuyu renklerine kattıklarını açıklamışlardı. Ancak Tarsus İdmanyurdu Başkanı Önder Ege, İlyas Kubilay Yavuz için hiçbir takımla anlaşmadıklarını ve Kubilay’ın sözleşmeli oyuncuları olduğunu ifade etti. Başkan Ege “ Kubilay üst liglerde top oynamak istiyor. Eğer bize talep ettiğimiz bonservis bedelini getiren bir kulüp olursa Kubilay’ı göndeririz; Aksi durumda Kubilay diğer takım arkadaşları gibi 12 Temmuz’daki sezon öncesi hazırlık kampına katılacak açıklaması yaptı.

İlyas Kubilay Yavuz’a özellikle ptt 1. Lig takımlarından ilgi var ancak hiçbir takım Tarsus İdmanyurdu’nun oyuncu için istediği bonservis bedelinin yanına bile yaklaşan teklifle gelmiş değil.

Bu haber toplam 853 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2