:

:

:

Tarsus İdmanyurdu Kulübünden Açıklama

Tarsus İdmanyurdu Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, yönetim kurulu toplantısını Belediye Başkanı Şevket Can ve Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüboğlu’nun katılımı ile gerçekleştirdiklerini belirtti.
Tarih: 10 Ağustos 2018 Cuma 09:53
Tarsus İdmanyurdu Kulübünden Açıklama
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Can, toplantıya ilişkin şu bilgileri verdi:

“Belediye Başkanımız bütçe, ödemeler, gelir-gider tablosu, kombine bilet fiyatları ve batış konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Kulüp başkanımız transfer bedelleri, ödemeler ve transfer edilecek oyuncularla ilgili görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Pazartesi günü İl Beden Terbiyesi Müdürlüğü ile sezonluk stad kiralama işlemini gerçekleşecek.

As Başkan Fatih Yıldırım, takımın 3. etep kamp çalışmalarına Nevşehir Avanos’ta 8 Ağustos itibaren devam edeceğini, son hazırlık maçında sakatlanan Gökhan’ın çekilen MR’ın da ikinci derece yırtık olduğunu tedavisine başlandığını söyledi.

Kampa evinde vücuduna çaydanlık devrilip, üçüncü derece yanık oluşan Kalevi Kablan’ın da katılamayacağını, tedavisinin en az on beş gün süreceğini belirtti.

Kamp kadrosundan alt yapıdan Mahsun Gediklioğlu ve Pendik’ten alınan forvet Yasin Abdioğlu ile birlikte oyuncu bulunmaktadır.

Takımımız 11 Ağustos Bayrampaşaspor ile 15 Ağustos K.Maraşspor ile hazırlık maçı yapılacaktır.

Toplantıda 100 kişilik Vip tribün oluşturulması bu bölümde teberrulu kombine gider bölümde 2 Bin TL ve Mavi koltukta 500 TL kombine karar verilmiştir” 

Bu haber toplam 316 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2