:

:

:

TARSUS İDMANYURDU İÇİN GALİBİYET DIŞINDA BİR SEÇENEK YOK

TEMSİLCİMİZ İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN AMED SPORTİF KARŞILAŞMASI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Tarih: 25 Şubat 2016 Perşembe 09:39
TARSUS İDMANYURDU İÇİN GALİBİYET DIŞINDA BİR SEÇENEK YOK
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus İdmanyurdu kendisi için sezonun en önemli karşılaşmalarından birisine çıkıyor.

Ligden düşme yarışında var olmak için, bu yarışta bende varım demek için hafta sonu sahasında ağırlayacağı Diyarbakır temsilcisi Amedspor’u yenmek zorunda olan temsilcimizde bu müsabakanın hazırlıkları yoğun tempoda sürüyor.

Teknik Direktör Mert Korkmaz nezaretinde yapılan antrenmanlarda oyuncuların son derece istekli ve hırslı oldukları gözlerden kaçmazken, forma rekabetinin de üst seviyede olduğu ve Teknik Direktör Mert Korkmaz’ın hafta sonu oynanacak zorlu mücadele için nasıl bir kadro ile sahaya çıkacağına karar vermekte zorlanacağı tahmin ediliyor.

Bazı oyuncuların form grafiklerini yükseltmeleri, bazı as oyuncuların ise beklenen performansların altında kalması nedeni ile kadro konusunda en zor haftalardan birini yaşayacak olan Mert Korkmaz’ın formsuz ama tecrübeli isimlere mi, formda ama tecrübesiz isimlere mi şans vereceği maç günü belli olacak.

Ancak ısrarla şans verilmesine karşın Sinan Ayar’ın beklenenin çok altında kalması, Ergun Cengiz’in gol yollarında çok etkisiz kalması ve özelikle deplasman maçlarında topla birlikte hızlı bir şekilde rakip sahayı geçmesi beklenen Koray Kurt’un istikrarsızlığı Teknik Sorumlu Mert Korkmaz’ın en büyük sıkıntıları olarak dikkat çekiyor.

GALİBİYET YARIŞA TEKRAR SOKAR

Ligden düşme yarışında rakiplerinden bir maç geride olan Tarsus İdmanyurdu bu bir açığını bu hafta sonu kapatmak zorunda.

Bu maçta alınacak bir galibiyet hem çok büyük bir moral motivasyon sağlayacak, hemde düşme yarışında var olduğumuzu gösterecek.

Bundan sonra iç saha maçlarında puan kaybı yaşamaya kesinlikle tahammülü olmayan temsilcimizde iç sahada oynanan her karşılaşma mutlak üç puan ile sonuçlandırılması gereken maç demek anlamına geliyor.

Tarsus İdmanyurdu Yönetimininde bu karşılaşma için oyuncularını uyardığı ve iç sahada bir galibiyet serisi yakalayalım ve bu seriyi de dış sahaya da taşıyalım diyor.İç sahada son haftalarda maç kaybetmeyen temsilcimiz bu maçı da kazanmak istiyor.

İÇ SAHADA 3 AYDIR YENİLGİ YOK

Deplasmanlarda bu sezon tek bir galibiyet dahi alamayan Tarsus İdmanyurdu, bunun yanında iç saha maçlarında ise sezon başına göre çok daha etkili oluyor.

En son 7 Aralık tarihinde sahasında Karagümrükspor’a 1-2 yenilen Tarsus İdmanyurdu bu maçtan sonra sahasında oynadığı 5 karşılaşmadan da yenilgisiz ayrıldı.

Oynadığı 5 maçın üçünü kazanan sarı – lacivertliler iki maçtan da beraberlikle ayrıldı.

İç sahada 7 Aralıktan bu yana yenilgi görmeyen temsilcimizin Amedspor karşılaşmasında da bu başarılı grafiğini sürdürmesini bekliyoruz. 

Bu haber toplam 1134 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2