:

:

:

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu, Ticaret Borsasını Ziyaret Etti

Kısa bir süre önce TİY'de yapılan Genel Kurulun ardından yeni seçilen Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulüp Başkanı Önder Ege ile beraber Tarsus Ticaret Borsasına nezaket ziyaretinde bulundu.
Tarih: 4 Ağustos 2016 Perşembe 09:35
Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu, Ticaret Borsasını Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

TİY Kulüp Başkanı Önder Ege ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

TİY Kulüp Başkanı Önder Ege , yeni yönetim kurulu kadromuzla Tarsus İdman Yurdunun istenilen yerde olmasına katkı sağlamak için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti. Başkan Murat Kaya; Tarsus İdman Yurdun'da daha önce yönetim kadrosunda bulunduğunu her zaman gönlümüzde olan klubümüzün futbol adına çok mesafeler kat ettiğini ifade ederek; "TİY Cumhuriyetle yaşıt olan bir kulüptür.Bu nedenle değerinin iyi bilinmesi gereken bir klube sahibiz ve sahip çıkmalıyız. TİY bir spor kulübü olmasının ötesinde Tarsuslunun yüreğindeki sevgidir. Bu noktadan hareketle, tüm kente “Ayağa kalk Tarsus , kulübüne sahip çık” diyoruz." dedi.

Ziyaret,  TİY'na verilecek  hizmetler, kulübün başarısı için neler yapılabileceği, sporun sosyo-kültürel yaşama etkileri konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu haber toplam 945 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2