:

:

:

Tarsus İdman İdman Yurdu Görev Dağılımı Yaptı

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübünün 5 Temmuz Perşembe günü yapılan genel kurulundan sonra Eyüphan Eyüboğlu’nun başkanlığında toplanan yeni yönetim görev dağılımını yaptı.
Tarih: 11 Temmuz 2018 Çarşamba 09:35
Tarsus İdman İdman Yurdu Görev Dağılımı Yaptı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Buna göre Yönetim Kurulu Başkanlığına Eyüphan Eyüboğlu, As Başkanlığa Fatih Yıldırım, 2. Başkanlığa (Teknik) Yemliha Yıldırım, 2. Başkanlığa (Mali) Savaş Dalkürek, 2. Başkanlığa (sosyal) Ramazan Alıcı, 2. Başkanlığa (idari) Ramazan Bozdağ, Genel Sekreterliğe Emre Geçim, Basın Sözcülüğüne Hakan Canan Can, Alt Yapı Sorumluluğuna Olcay Başer, Kulüp İdari Amirliğine Özkan Arıdağ, Muhasip Üyeliğe’de Mehmet Ali Tanışık, üyeliklere de Mahmut Şahin, Onur Bilgen, Ziya Kenger ve Volkan Topal getirilmiştir.

Cumhuriyetimizle yaşıt olan kulübümüzün görev dağılımından sonra Kulüp adına bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Hakan Canan Can,İç transferde teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda 11 futbolcumuzla tekrar anlaştıklarını dış transferde ise dün itibariyle yoğun bir şekilde transfer görüşmelerine başladıklarını 2018-2019 sezonunda Kırmızı gurupta mücadele edecek takımızı Belediye Başkanımız Sayın Şevket Can’ın destekleriyle ve Kulüp Başkanımız Sayın Eyüphan Eyüboğlu’nun bilgi ve tecrübeleriyle imkanlar doğrultusunda en iyi yere taşımayı hedeflediklerini belirtti.       

Bu haber toplam 372 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2