:

:

:

TARSUS GÜCÜ U 16 PLAY OFF'A BERABERLİKLE BAŞLADI

TARSUS İDMAN YURDU 1, TARSUS GÜCÜ 1 Son 3 senede olduğu gibi katıldığı her katagoride şampiyonluğa oynayan Tarsus Gücü Play off ların değişmez ismi oldu. U16 liginde normal sezonu şampiyon bitirip Kavaklı spor ile beraber play of gurubuna kalan mavi şimşekler Tarsus Şehir stadında oynanan mücadeleden uzun süre galip götürmesine rağmen 1-1 lik beraberlikle ayrıldı.
Tarih: 19 Nisan 2016 Salı 11:29
TARSUS GÜCÜ U 16 PLAY OFF'A BERABERLİKLE BAŞLADI
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Denk kuvvetlerin mücedelesi şeklinde geçen müsabaka da Tarsus İdman Yurdu takımı daha derli toplu gözüksede pozisyon zenginliği iki takım açısından da  eşitti.Karşılaşmanın 43. dk da Emirhan Boymul'un ayagından yakaladığı gol ile 1-0 öne geçen şimşekler. 80. dk da Ahmet Menteşenin attığı gole engel olamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.Spor severlerin büyük ilgi gösterdiği mücadelede kıran kırana bir mücadele gerçekleşti.Tarsus futbolunun geleceği olan gençler herkese umut verdi.

Tarsus Gücü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Naci Bahar yaptığı açıklamada ''Futbol severlere güzül bir müsabaka izlettiğimizi düşünüyoruz İlçemizin tek profesyonel takımı olan Tarsus İdman Yurdu'nun alt yapısı ile mücadele ettik ve en az onlar kadar Türkiye Şampiyonasını istediğimizi gösterdik.sporcu kardeşlerimi ve teknik heyeti kutluyorum dedi ve bizi izlemeye devam edin dedi...

 

 

 

 

Bu haber toplam 1436 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2