:

:

:

Tarsus Gençlik Kampında, Çadırlar Kuruldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu, Zafer Bayramı dolayısıyla 30 Ağustos Zafer Kampı düzenledi. Zafer Bayramı, kampta yapılan birçok etkinlikle doyasıya kutlandı.
Tarih: 3 Eylül 2019 Salı 11:29
Tarsus Gençlik Kampında, Çadırlar Kuruldu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Hem gençlerin, hem çocukların, hem de ailelerin bir arada vakit geçirebileceği şekilde organize edilen 30 Ağustos Zafer Kampı, katılımcılardan tam not aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu tarafından Tarsus Gençlik Kampı’nda her hafta düzenlenen etkinlikler, bu kez 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Zafer Kampı olarak organize edildi. 50 çadırın yer aldığı 30 Ağustos Zafer Kampı’na yaklaşık 200 kişi katıldı.

Kuvay-i Milliye Destanı ve şiirlerin okunduğu kampta, saz ve gitar eşliğinde mini bir konser verildi. Gençlerin yaktığı “30 Ağustos Ateşi” ise kampta yapılan zafer kutlamalarının ilgi odağı oldu.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da kampı ziyaret ederek, verilen mini konseri kampçılarla birlikte dinledi. Etkinlikte konuşma yapan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemine değinerek,“Vatandaşlarımız ellerinde Türk bayrağı, duvarlarında Mustafa Kemal Atatürk posterleri ile bugünü kutladı. Bu gençler, bu nesil, sizler olduğunuz sürece Cumhuriyet Bayramı, 10 Kasım, 30 Ağustos gibi milli bayramlarımızın hepsi yüzyıllar boyu kutlanacak” diye konuştu.

Bu etkinlikte her şey var

Kano yarışı, sal yarışı, yapay göl üstünde borularla bayrak kapma yarışı, yapay gölde ip üstünde yürüme, survivor, yapay dağa tırmanma yarışı, sopa üstünde yürüme, sopa kapmaca, yapay şelale ile eğlence, trekking, su yürüyüşü, köpük dansı, küçük survivor parkuru, masallar, yüz boyama ve resim çizme gibi etkinliklerin tümünün yer aldığı kamp, eğlence ve maceranın adresi oldu.

Bu haber toplam 839 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2