:

:

:

Tarsus Eshab-ı Kehf Platformu, Borsayı Ziyaret Etti

Tarsus Ashabı- Kehf Platformu Başkanı Hilmi Tuzcu ve beraberindeki platform üyeleri Borsaya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Tarih: 26 Nisan 2018 Perşembe 10:02
Tarsus Eshab-ı Kehf Platformu, Borsayı Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tuzcu, Başkan Murat Kaya'yı yeniden seçilmesini tebrik ederek "Biz Tarsus'ta maneviyatı önceleyen ve toplumsal birlikteliğin ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak Tarsus'un hak ettiği yere gelmesi hususunda elimizden gelen gayreti gösteriyor, birlikte hareket etmenin kazancını paylaşıyoruz. " dedi.             

Başkan Murat Kaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Hoş geldiniz. Sizlerin Tarsus için gayretlerinizi takdir ediyor, toplumun bütün kesimleri ile birlikte Tarsus'u daha güzel, daha yaşanabilir bir kent yapmak için elimizden gayreti içindeyiz. Bizler etrafımıza baktığımızda dostumuzun olmadığını bize bizden başka dost olmadığını görüyoruz.Birliğimizi , dirliğimizi Allah bozmasın.Bizler hem kurum olarak hem de yönetim olarak İnsana hizmeti HAK'ka hizmet adlediyor tarsus'un, bölgenin ve üyelerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak hizmet vermeye çalışıyoruz. " dedi

Bu haber toplam 583 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1