:

:

:

Tarsus Değişim Kolejine Başvuru Yağmuru

Değişim Okulları,seçkin Türk ve Yabancı eğitim kadrosu ile Tarsus'un aradığı kolej olma yolunda çok büyük bir başarıya imza attı.
Tarih: 18 Ocak 2018 Perşembe 10:21
Tarsus Değişim Kolejine Başvuru Yağmuru
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Değişim kolejinin 13-14 Ocak'ta yapmış olduğu bursluluk sınavına  Beş Bin’in üzerinde başvuru yapıldı.

Değişim Koleji Kurucu Müdürü Hüseyin Çiftçioğlu, şimdiye kadar Tarsus'ta yapılan sınavlarda en fazla başvuru almış olan bu sınava Tarsus Halkı'nın ilgisinin büyük olmasının sebebini Değişim Kolejinin gerçek anlamda kolej eğitimi yapıyor olması olduğunu belirtti. 

Çiftçioğlu, öğrencilerin sınava girdiği saatlerde de velilere okulun konferans salonunda okul ve eğitim anlayışı konusunda velilere bilgi verdi.

Hüseyin Çiftçioğlu velilere yaptığı tanıtımda Değişim Koleji'nin farkını şu şekilde anlattı;

“Temel değerlerimiz sevgi,saygı ve hoşgörüdür.Türk ve Yabancı seçkin eğitim kadromuz ile İlköğretimden itibaren öğrencilerimize yoğunlaştırılmış İngilizce kursu vermekteyiz.

Bunun yanında öğrencilerimize 4.sınıftan başlayarak seçmeli ikinci dil seçeneği sunuyoruz.15-17 kişilik sınıflarda öğrencilerimiz birebir eğitim imkanı buluyor.

Ayrıca uygulamalı eğitim,günlük etütler,günlük,haftalık ve aylık değerlendirme sınavları ile öğrencilerimiz haftada bir gün sanat ve ve sporla ilgili faaliyetlerde bulunuyorlar.Okulumuzda her öğrenci bir müzik aleti çalıyor  basketbol,tenis ve masa tenisi gibi spor branşlarıyla ilgileniyorlar.Eğitimde özgün,çağdaş ve bilimsel temele dayanan yüksek kalite ve eğitimde mükemmeli arayanları Değişim Kolejine bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 802 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2