:

:

:

Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde İftar Yemeği Katılım Geniş Oldu

Mersin Valisi Ali İhsan Su, “Camii İnşaatı En Kısa Zamanda Bitecek”
Tarih: 27 Mayıs 2019 Pazartesi 11:07
Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde İftar Yemeği Katılım Geniş Oldu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Tarsus Ceza İnfaz Kurumu içerisine yapılan camii inşaatının en kısa tamamlanması noktasında herkesin canla başla çalıştığını söyledi.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı ev sahipliğinde Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde düzenlenen iftar programına Mersin Valisi Ali İhsan Su, Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan,  Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, ilçe protokolü üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Mersin Valis Ali İhsan Su, Tarsus Ceza İnfaz Kurumu’nda başarılı çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Vali Su, “Burada kalan mahkumlar bir taraftan cezalarını çekerken, diğer taraftan da meslek sahibi oluyor ve üretime destek oluyorlar. Tüm bu hizmetler devam ederken sosyal hizmetler de yapılıyor, bu doğrultuda daha önce burada bir anaokulunun açılışını gerçekleştirdik.”dedi.

-CAMİ İNŞAATI EN KISA ZAMADA BİTECEK-

Mersin Valisi Ali İhsan Su, ibadetini yapmak isteyen vatandaşlarımız için burada bir cami ihtiyacı ortaya çıktığına vurgu yaparak, “Bu camimizin de temelini attık, vatandaşlarımızın desteğiyle en yakın zamanda bitirip hizmete açmış olacağız. Bu çalışmaların yapılmasında başta Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından program, plaket töreni akabinde Tarsus Kampüs Ceza İnfaz Kurumları Cami inşaatının gezilmesi ile sona erdi.

Bu haber toplam 371 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3