:

:

:

Tarsus Belediyesi Ekipleri, Şiddetli Yağışlar Sonrası Acil Müdahale de Bulundu

Tarsus Belediyesi Ekipleri, Şiddetli Yağışlar Sonrası Acil Müdahale de Bulundu
Tarih: 20 Kasım 2023 Pazartesi 17:11
Tarsus Belediyesi Ekipleri, Şiddetli  Yağışlar Sonrası Acil Müdahale de Bulundu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Kent genelinde şiddetlenen yağış ve fırtına, Tarsus Belediyesi ekiplerini harekete geçirdi. Hızla artan yağışlar ve fırtına nedeniyle oluşan hasarlara karşı Tarsus Belediyesi, koordineli bir şekilde çalışarak mağduriyet yaşanan bölgelere acil müdahalede bulundu.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın koordinasyonu ile ekipler, şehir genelinde meydana gelen çatı uçmaları, ağaç devrilmesi ve ani su baskınları gibi olumsuz durumları hızla çözmek adına sabah saatlerine kadar çalıştı. Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hasar gören bölgelerde anında önlemler alarak tahribatları ortadan kaldırdı. Kırsal mahallelerde de ekipler gece boyu çalışmalarını sürdürdü.
“EKİPLERİMİZ ANINDA MÜDAHALE ETTİ”
Yapılan çalışmalar sonucunda, evlerde meydana gelen çatı ve su baskını problemleri hızla çözüldü. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, "Ekiplerimiz, şiddetli yağışlar sonucunda oluşan hasarları en kısa sürede gidermek için gece boyunca çalıştı. Vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirmek için tüm birimlerimizle koordineli bir şekilde hareket ettik. Bu zorlu süreçte vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.
Bu haber toplam 102 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2