:

:

:

TADER 4. Geleneksel İftar Yemeğini Verdi

Nezih bir mekânda, açık havada yapılan Ankara Tarsuslular Derneği’nin, Tarsusluları buluşturduğu Geleneksel 4. İftar Yemeği, güzel bir Ramazan akşamında, Ney ve Kanun sanatçılarının icra ettiği Tasavvuf Müziği eşliğinde, hoş sohbetlerin yapıldığı bir ortamda gerçekleşti.
Tarih: 31 Mayıs 2019 Cuma 10:48
TADER 4. Geleneksel İftar Yemeğini Verdi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

TADER’in İftar yemeğine, Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek, Olcay Kılavuz, Behiç Çelik, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Ulaştırma eski Bakanı Prof. Dr Enis Öksüz, DP Tarsus İlçe Başkanı Abdullah Aker, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’ı  temsilen Danışmanı Fırat Aydoğan, TÜED Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, Meyad Başkanı Arzu Kılınç, Prof. Dr Servet Harputluoğlu,         Tarsus Zirve Gazetesi sahibi Ferhat Günaştı ve Ankara’da ikamet eden Tarsuslular katıldı.

Tader Başkanı Semih Özsu yaptığı konuşmada; ‘’Memleket hasretinin ne demek olduğunu, bizim gibi Tarsus dışında yaşayanlar iyi bilir.’’ dedi.

Başkan Özsu konuşmasına şöyle devam etti;“Maneviyatı yüksek bu güzel akşamda, Ankara ve Tarsus'tan gelerek bizleri onurlandıran, siz değerli hemşehrilerimizle birlikte İftar yapmanın huzuru içerisindeyiz. Etkinliklerimize siz değerli hemşehrilerimiz ile halkımızın tercihi ile seçilmiş farklı partilere mensup Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın katılmış olması derneğimizin herkes ve herkesim tarafından sahiplenildiğini göstermektedir. Bu da bizim çalışma azmimizi daha da artırmaktadır.

Tarsuslular olarak farklılıklarımız olsa da, ortak payda Tarsus noktasında, hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek ve Tarsus’un menfaatleri söz konusu olduğunda birbirimize kenetlenerek çözüm üretmek için güç birliği yapmak zorundayız. Bu bilinçle, TADER olarak bizlerde Tarsus için hizmet etmeye devam edecek ve edenlerin her zaman yanında ve destekçisi olacağız.

Özsu; ‘’ Bu güzel İftar soframıza katılarak daha da anlamlı kıldığınızdan ve bizleri onurlandırdığınızdan dolayı, siz değerli hemşehrilerimize, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, Bakanımıza, DP İlçe Başkanımıza, STK temsilcilerimize, Yerel basınımızın değerli temsilcisine,  Çiçek ve telgraf gönderen Mersin B.Ş. Belediye Başkanımız Vahap SEÇER,e telgraf gönderen Milletvekillerimiz Ali Cumhur Taşkın, Hacı ÖZKAN, Alpay Antmen, Cengiz Gökçel ve Hakan Zeki Sıdalı’ya  şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Milletvekilleri Baki Şimşek, Olcay Kılavuz ve Behiç Çelik’in yaptıkları konuşmalardan çıkan ortak düşünce, Tarsus’un gelişmesine katkı sunacak projelerde, hepbirlikte hareket edecekleri konusunda hiç kimsenin şüphe duymaması gerektiğini, her konuda destek olacaklarını ve kapılarının herzaman hemşehrilerine açık olduğunu ifade etmeleriydi. Tarsus Belediye Başkanı Sn. Haluk Bozdağan ise yaptığı konuşmasında, Tarsus için yapılması gereken projelerinden bahsederek, Tarsus’u ayrım yapmaksızın Tarsuslularla birlikte yöneteceğini, Tarsus’un menfaatine olacak her türlü fikre açık olduğunu belirtti. Konuşmacılar ayrıca TADER’e faaliyetlerinden dolayı teşekkür etti. Katılımcılar hoş sohbetlerle geçen güzel bir Ramazan akşamının sonunda, bir sonraki etkinlikte buluşmak dileğiyle mekandan ayrıldılar. 

Bu haber toplam 519 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3