:

:

:

Şimşek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, 29 Ekim’in milli egemenlik ve milli bağımsızlık bakımından Türkiye için önemli bir kazanım olduğunu vurguladı.
Tarih: 28 Ekim 2019 Pazartesi 10:58
Şimşek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Cumhuriyetin 96. Yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Halkımızın düşman kuvvetlerine karşı omuz omuza , topyekün savaşması neticesinde, Kurtuluş savaşı zaferle taçlandırılmıştır. Cumhuriyet her şeyini kaybetmiş bir milletin bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Milli birlik ve bağımsızlık bakımından Türkiye için önemli bir kazanımdır. Bu nedenle  Cumhuriyetini yaşatmak ve  yüceltmek en büyük vazifemizdir. “ dedi.

Baki Şimşek, “Türk halkı birliğine, dirliğine ve bütünlüğüne göz diken hainleri tarih sahnesinden her daim silmiştir ve bundan sonra da silecektir. Türk devleti her daim baki kalacaktır. Türk milleti , milli birlik ve beraberliği sayesinde bugün dimdik ayaktadır. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal  Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit  ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi. 

Bu haber toplam 627 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2