:

:

:

Sigortacılık Mesleğinde 20 Yılını Dolduranlara Ödülleri Verildi

TSO Sigortacılık Meslek Komite Başkanı Salih Özçelikci, “Sigorta Hayatımızın Her Alanında Var Olan Risklere Karşı Sağlımızın ve Malımızın Güvencesidir”
Tarih: 25 Eylül 2017 Pazartesi 10:26
Sigortacılık Mesleğinde 20 Yılını Dolduranlara Ödülleri Verildi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus’ta sigortacılık sektöründe 20 yılını dolduran sigortacılara ödülleri verildi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde bulunan Sigortacılık Meslek Komitesi tarafından  beş yıldır geleneksel hale getirilen ödül töreni TSO Konferans salonunda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra TSO Sigortacılık Meslek Komitesi Başkanı Salih Özçelikçi bir konuşma yaparak, “İcrası hiç de kolay olmayan böyle bir hizmet sektöründe uzun yıllarını bu mesleğe gönül vermiş, başarılı çalışmalara imza atmış, ekonomiye destek ve teminat sağlamış, mesleğe yeni giren genç arkadaşlarımıza örnek olmuş, yol göstermiş olan bu meslektaşlarımızı bir kez daha canı yürekten kutluyoruz” dedi.

Özçelikçi, konuşmasına şöyle devam etti:

“Her sektör kendi içinde bir çok sorun ve sıkıntıları barındırabilir. Biz sigortacıların tüm sektörlerle olan diyalogundan dolayı bu sıkıntılar bizde bir kat daha fazla hissedilmektedir.

İcrası hiç de kolay olmayan böyle bir hizmet sektöründe uzun yıllarını bu mesleğe gönül vermiş, başarılı çalışmalara imza atmış, ekonomiye destek ve teminat sağlamış, mesleğe yeni giren genç arkadaşlarımıza örnek olmuş, yol göstermiş olan bu meslektaşlarımızı bir kez daha canı yürekten kutluyoruz.

Sigorta denilince; maalesef aklımıza ya elektrik panolarındaki sigorta ya da taşıtlarımızın zorunlu mali sorumluluk poliçesi olan Trafik Sigortası gelmektedir.

Aslında sigorta hayatımızın her alanında var olan risklere karşı sağlımızın ve malımızın güvencesidir.

Son günlerde adını sıkça duyduğunuz; Tasarruf bilincini oluşturan bireysel emeklilik sistemi, Tamamlayıcı sağlık, iş yeri, konut  ve sorumluluk poliçeleri biz acentelerin faaliyetleri arasında yer almaktadır.

Bu konu ile ilgili tüm meslektaşlarımız hem danışmanlık, hem de hizmet sunmaktadır.

Bu etkinliğin gerçekleşmesinde destekleri olan, geçmişi 138 yıl önceye dayanan, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odamızın Meclis Başkanı Sayın Ali Kıraç ile Yönetim Kurulu Başkanı Sayın H.Ruhi Koçak’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.Ruhi Koçak, bünyelerinde bulunan diğer meslek gruplarının da aynı azimle çalışmalarını beklediklerini söyledi.

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal ise devletin her yere yetişemediğini söyleyerek, özel sektörde gelişiminin önemine vurgu yaparak, sigortacılığın çeşitlendirilmesinin şart olduğunu söyledi.

Törene, Tarsus Kaymakam Yüksel Ünal Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boro, Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, Yeni Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Bektaş Aslan ve Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ali Seçer, Odamız Meclis Başkanı Ali Kıraç ve Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Koçak ve üyeler katıldı.

Yapılan törene 20. Yılını dolduran Hüseyin Eren, Hayati Şen, Hasan Eker – İpek Sigorta ve Osman İnandıoğlu Tarsus Lider Grup Sigortaya plaket verildi.

Bu haber toplam 396 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2