:

:

:

SEZONUN KADER MAÇI HAFTA SONU OYNANACAK

TARSUS İDMANYURDU KAZANIRSA ZİRVEYE YARIŞINA ORTAK OLACAK
Tarih: 19 Ocak 2018 Cuma 11:00
SEZONUN KADER MAÇI HAFTA SONU OYNANACAK
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus İdmanyurdu hafta sonu sezonun en önemli karşılaşmasına çıkacak. Rakip Lig Lideri Utaş Uşakspor takımı. Bu karşılaşmadan çıkacak sonuç sadece bu iki takımı değil, diğer takipçiler Kızılcabölük ve Çorumspor’u da yakından ilgilendiriyor.

Lider Utaş Uşakspor takımı ligin 5 puan fark ile lideri konumunda ve Tarsus İdmanyurdu ile arasında 7 puan fark bulunuyor. Temsilcimiz bu maçı kaybettiği zaman rakibinin 10 puan gerisine düşecek ki bu farkı kapatması çok kolay değil. Çünkü rakip lehine muazzam bir fikstür avantajı var iken bu fikstür tamamen Tarsus İdmanyurdu’nun aleyhine. Diğer rakiplerde Utaş Uşakspor’un bu hafta sonu puan kaybetmesini istiyor. Uşak kaybettiği anda şampiyonluk yarışı yeniden ateşlenecek ve dört takım arasında önemli bir rekabet oluşacak.

UŞAK KAZANIRSA FİKSTÜR AVANTAJI İLE KOLAY DURDURULAMAZ

Utaş Uşakspor bu karşılaşmaya şampiyonluğun anahtarı olarak bakıyor. Kazandıkları zaman ne kadar büyük bir avantaj yakalayacaklarının farkındalar.

O yüzden de taraftarları ile birlikte bu maça gelecekler. Kazandıkları zaman sadece 7 deplasmanları kalıyor ki nispeten zayıf takımlara karşı. Önemli maçları ise hep evlerinde oynayacaklar ve sahalarında hemen hemen her maçı kazanan bir takım. O yüzden Tarsus İdmanyurdu bu maça çok iyi hazırlanıp rakibini mutlaka yenecek. Bunun dışındaki sonuçlar sadece Uşakspor’a yarar.

NİHAYET BEKELENEN FORVET TRANSFERİ YAPILDI

Tarsus İdmanyurdu durdu durdu aradığı ve ihtiyaç duyduğu forvet transferini yapmayı başardı. Mümin Aysever tam Tarsus İdmanyurdu’nun aradığı bir golcü tipi. Hızlı, patlayıcı kuvvete sahip ve gol yollarında çok etkili. Uyum sorunu yaşamaz ve konsantrasyonunu yüksek seviyede tutar ise takımımıza çok faydalı olacaktır.

Ergun gibi santraforun yanına Mümin gibi hızlı, koşan bir forvet transferi son derece isabetli bir karar olmuştur. Mümin özellikle açık alanda çok etkili olup, düzen içerisinde oynayan takımlarda çok etkili olabilen bir golcüdür.

ŞAMPİYONLUK TOPLANTISI

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus İdmanyurdu Başkanı Önder Ege ve Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, futbolcu ve personel ile sezonun ikinci yarısı öncesi toplantı düzenledi. Hedeflerinin üst lig olduğu ve bu hedef için nelerin yapılması gerektiği konuşulduğu toplantı samimi bir havada gerçekleşti. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can takımın her zaman arkasında olduğunu ve şampiyonluk inancının tam olduğunu ifade etti. Başkan Önder Ege’de sezonun ikinci yarısının çok zor geçeceğini ama Tarsus İdmanyurdu Takımının bu zorluğu aşıp hedefe yürüyeceğini iddia etti.

Bu haber toplam 723 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2