:

:

:

Rotary Kulübünde Görev değişimi

Genç işadamı Görkem Gözen, Rotary Başkanı oldu
Tarih: 20 Haziran 2017 Salı 10:27
Rotary Kulübünde Görev değişimi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Rotary Kulübü Başkanı Erdinç Öncü, dönem başkanlığı görevini tamamlayarak görevini Görkem Gözen’e  devretti.

Görevini devreden Erdinç Öncü, Gözenler restoranda yapılan devir teslim törenindeki konuşmasında, oldukça verimli ve güzel hizmetlerle dolu bir yıl geçirdiklerini belirterek, bu güzellikleri yaşamalarını sağlayan Rotary ailesinin tüm üyelerine ve yönetim kurulundaki arkadaşları ve eşlerine teşekkür etti.

Erdinç Öncü, bir yıllık çalışma döneminde hayata geçirdikleri projeleri anlatarak emeği geçen Rotary üyeleri ve yönetim kurulu üyesi ile komisyon başkanlarına teşekkür plaketi  ve çiçek armağan edip, başkanlık kolye ve rozetini 2017-2018 dönem Başkanı Görkem Gözen’e devretti.

Başkanlık görevini devralan Görkem Gözen ise, yaptığı hizmetlerden dolayı başkanlık dönemi sona eren Erdinç Öncü ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek Öncü’ye plaket ve çiçek armağan etti.

Rotary Kulübünün yeni dönem başkanı Görkem Gözen, 35 yılı geride bırakmış köklü bir kulübün başkanlığına takdir edildiği için teşekkür ettiğini belirterek, “Keyifli olduğu kadar zor olduğunu bildiğim bir görevi üstlendiğimin sorumluluğu ve bilincindeyim. Genç ve güçlü bir ekibe sahibiz. Aldığım bayrağı daha ileriye taşımak için hedeflerimiz var. Bu dönem 18 projeyi hayata geçirmeyi hedefledik. Tarsus Belediyesi ile Çocuk Dostu Şehirler, Yeni Üye Uyum Kampı gibi birçok organizasyonu hayata geçirmenin yanı sıra, Afrika’ya ulaşacağız.

Afrika’ya ulaşalım projesi kapsamında Mersin Kulüpleriyle ortaklaşa olarak dostluk organizasyonları düzenleyeceğiz ve eğleneceğiz. Nil Özveren Aşkın, Dilay Şemsi Aksoy, Müge Keleşoğlu, Timur Nadir Demircan’dan oluşan genç ve enerji dolu bir yönetim kurulu oluşturduk. Yeni bir dönemde, yeni umutlar ve yeni projelerle topluma karşılıksız hizmet vermeye devam edeceğiz. Biz Rotaryenlerin topluma hizmet yolunda bıkmadan, usanmadan motive olmamızı sağlayan hizmet heyecanıdır. Önümüzdeki dönemde hepinizin destekleriyle hizmet yarışında bayrağımızı daha yükseklere taşıyacağımıza, çok daha güzel projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Sevilay Eriş’in Rotary üyeliğine kabul edildiği etkinlikte, Görkem Gözen başkanlığındaki Rotary Kulübünün yeni yönetimi pasta keserek göreve başlamanın heyecanını yaşadı.

Rotary Kulübü devir teslim törenine Rotary Kulüpleri Guvarnör yardımcıları, Mersin’de faaliyet gösteren Mersin Rotary, Akdeniz Rotary, Kızkalesi Rotary, Olba Rotary, Toros Rotary Kulüplerinin başkan ve yöneticileri, Tarsus Rotarakt Kulübü üyeleri ile Tarsus Rotary Kulübü üyeleri ve eşleri katıldı. 

Bu haber toplam 2315 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2