:

:

:

Polat, “Tarsus İdman Yurdu Bu Şanı İyi Kullanmalı”

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Basın Sözcüsü Dr.Mücahit Emin Polat, “Takımımızda morallerin üst seviyede tutulduğu Play,off maçlarının ilk ayağında Elazığ’da bizi finallere taşıyacak en iyi sonucu almanın arzusundayız” dedi.
Tarih: 9 Mayıs 2018 Çarşamba 10:01
Polat, “Tarsus İdman Yurdu Bu Şanı İyi Kullanmalı”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Polat, yayınladığı açıklamasında şu bilgileri verdi:

“Zorlu geçen bir sezonun ardından çok emek vererek koşuşturup buraya kadar getirdiğimiz şehrimiz temsilcisi Tarsus İdman Yurdu gelecek günlere umutla bakabilmenin eşiğinde bu hafta Cuma ve gelecek hafta Salı günü Elaziz Bld. Maçına tam kadro eksiksiz hazırlıklarına Pazar günü hiç ara vermeksizin başladı..

Takımımızda morallerin üst seviyede tutulduğu Play,off maçlarının ilk ayağında Elazığ’da bizi finallere taşıyacak en iyi sonucu almanın arzusundayız.

İnşallah haftaya Salı günü şehrimizde oynanacak maça avantajlı bir skorla çıkarak final maçına da tüm şehir olarak, taraftarımız, teknik heyetimiz, futbolcu kardeşlerimiz ve yönetim olarak bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşma azmindeyiz.

Bu yolda tüm şehrimizin tek vücut, tek amaç doğrultusunda emek vererek hedefe yürümesinin kararlığı içinde olacağız.Allah yolumuzu açık etsin.”

Bu haber toplam 717 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2