:

:

:

Müftü Erenay, “Yeniden Ramazan Ayının Manevi İklimine kavuşuyoruz”

Tarsus Müftüsü Hayri Erenay, Ramazan ayı iftarlarıyla, sahurlarıyla, teravihleriyle ve özellikle Kuranı kerimi yeniden okuma, öğrenme ve anlama noktasında gayretleriyle çok önemli bir manevi iklime bizi kavuşturacağını belirtti.
Tarih: 16 Mayıs 2018 Çarşamba 10:00
Müftü Erenay, “Yeniden Ramazan Ayının Manevi İklimine kavuşuyoruz”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Müftü Erenay, Ramazan Ayı hakkında şu değerlendirmede bulundu:

“Birçok konuya değinen Müftümüz, teravih namazının hızlı kıldırılmaması gerektiğini söyleyerek başta israf konusu olmak üzere birçok konuya değindi.

Ramazan Ayının iyi bir şekilde değerlendirilmesini isteyen Müftümüz Hayri ERENAY, “ Allaha ne kadar şükür etsek azdır ki bizi yeniden Ramazan Ayının manevi iklimine kavuşturdu.

 İnşallah bu akşam teravih namazı kılarak ve akabinde sahura kalkarak 2018 yılının Ramazan Ayına başlamış olacağız. Ramazan ayı iftarlarıyla, sahurlarıyla, teravihleriyle ve özellikle Kuranı kerimi yeniden okuma, öğrenme ve anlama noktasında gayretleriyle çok önemli bir manevi iklime bizi kavuşturacaktır.Ben buradan bütün milletimize Ramazan Ayını çok iyi bir şekilde değerlendirmelerini tavsiye ediyorum. Manevi günler, geceler; mübarek aylar ki bunların başında Ramazan ayı geliyor. Şuan Şaban ayını bitirmek üzereyiz.

Recep ayını idrak ettik, değerlendirmeye çalıştık. Bunlar bizim ruhumuzun yenilenmesine vesile olan zamanlardır, zaman dilimleridir” dedi.

Bu haber toplam 642 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1