:

:

:

Mimar Esin Erkoç, İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan A. Adaylığını Açıkladı

“Belediye Yönetimi Ekip İşidir, Konusunda Uzman ve Çalışma Odaklı İnsanlarla Çalışacağız” Mimar Esin Erkoç, İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan A. Adaylığını açıklayarak, “Belediye yönetimi ekip işidir, konusunda uzman ve çalışma odaklı insanlarla çalışacağız” dedi.
Tarih: 17 Ocak 2019 Perşembe 09:40
Mimar Esin Erkoç, İYİ Parti Tarsus  Belediye Başkan A. Adaylığını Açıkladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Yarenlik alanında bulunan esnafları ziyaret ettikten sonra İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanlığında Tarsus Belediye Başkan A. Adaylığını açıklayan Mimar Esin Erkoç, “Ülkemin, kentimin geleceğine katkı sağlamak konusunda kendime güvenim tamdır.   

Siyasette kendine güven önemli olduğu kadar teşkilat, birliktelik, inanmışlık, hedefe kilitlenmişlik, burada sayamadığı bir çok faktör önemlidir” diye konuştu.

Parti binasında açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Danyal Mercan, Tarsus Belediyesini kazanacak en iddialı parti olduklarını söyledi.

Mercan, Tarsus’un mutsuz ve umutsuzların şehri olmayacağının altını çizerek, İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Mimar Esin Erkoç’a iyi dileklerini sundu.

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan A. Adayı Mimar Esin Erkoç, “Mimar olmam, bir çok sivil toplum kuruluşunda bilfiil çalışıyor olmam, en önemlisi doğru bildiğim uğruna sabah akşam demeden çalışma azmimin olması ve siyasette her konuda olduğu gibi kadınlarında en az erkekler kadar yer alması gerektiğine inanmış olmam sebebiyle bu yükümlüğü çok olan göreve talibim”dedi.

Esin, açıklamasına şöyle devam etti:

“Belediyecilik geçmişim olması, (ki bu geçmişin büyük bir kısmı Belediye Başkanlığı denince Marka bir isim olan Burhanettin Kocamaz başkanımın ekibinde yer aldığım süredir) Mimar olmam, bir çok sivil toplum kuruluşunda bilfiil çalışıyor olmam, en önemlisi doğru bildiğim uğruna sabah akşam demeden çalışma azmimin olması ve siyasette her konuda olduğu gibi kadınlarında en az erkekler kadar yer alması gerektiğine inanmış olmam sebebiyle bu yükümlüğü çok olan göreve talibim.

Tarsus çok özel bir kent. Tarihi, geçmişinin görkemi, toprakların verimliliği doğası  stratejik konumu başta olmak üzere tarihi ve turistik merkezleri, Hz. Danyal Peygamberlerin makamı, Eshab-ı Kehf, St. Paul Kuyusu, Eski Tarsus Evleri, Şelalı, tarihi Roma Yolu… Tarsus’un gerçek değerini ortaya çıkarmak için projeler üreteceğiz.

Kentimize sahip çıkacak Meslek odaları, STK’lar ve gönüllü girişimci işadamlarının katılımı ile şirket ortaklıkları kurup, şehrimizin ihtiyacı olan turistlik tesislere ve yeni istihdam sahaları oluşturulmasına çalışacağız. Birlikte kuvvet doğar. Tarsus özelinde birleşmek ve şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için aynı hedefe doğru el birliği ile yürümek hepimizin ortak kaygısı olmalıdır.

Sivil Toplum örgütlerinin önemine inanıyoruz. Belediye yönetimimiz sırasında ilgi alanı dahilinde STK’lar ve Meslek Odaları ile çalıştaylar oluşturacak şehrimizin gelişmesi ve kalkınması adına projeler geliştireceğiz.Nitekim dezavantajlı gruplarla ilgili bir çok proje gerçekleştirdik, gerçekleştireceğiz.

Köylerimiz bizim için özellikle önem arz etmektedir. Köylünün ürettiği ürünlerin doğrudan nihai tüketici ile buluşması adına projeler oluşturacağız. Köy merkezlerinin ihtiyacı olan sosyal donatı alanlarının çoğalması için köy bazında yerinde köylünün görüşlerini alarak kırsal mimarının karakterini koruyarak planlamalar yapacağız. Köy merkezlerini cazibeli hale getirip şehirden köye göç hareketini başlatacağız.

Ülkemizde en önemli sorunlardan biri olan işsizlik kentimizin de en önemli sorunlarındandır. Şehrimize gelen yatırımcılara her türlü kolaylık sağlanacak, sıkıcı bürokratik engeller ve kişisel engellemeler olmadan yeni istihdam alanları çakılmasına imkan verilecektir.

Belediye yönetimi ekip işidir, konusunda uzman ve çalışma odaklı insanlarla çalışacağız.

Mevcut belediye personelinin tamamını biz yol arkadaşımız olarak görüyoruz, bu bakımdan işini hakkaniyetle yapan, dürüstlükten ödün vermeyen mevcut çalışanların asla işlerini kaybetmeyeceklerinin bilinmesini isterim. Bizim ana ilkemizi halkımızın sorunlarının aksatılmadan giderilmesidir, bu konuda da mevcut tüm çalışanlardan özveri beklemek en temel hakkımızdır.

Belediye olarak ana hedefimiz hizmet üretmektir, bugüne kadar yapılan tüm iyi niyetli çalışmalara aynen devam edilip, düşünülmemiş ve eksiklikleri tespit edilen projelere hemen başlanacaktır”diye konuştu.

Bu haber toplam 1489 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3