:

:

:

MHP Mersin Milletvekili Adayları, Tarsus’ta Karşılandı

“Birlik ve Dayanışma ile Seçimi Kazanacağız”
Tarih: 22 Mayıs 2018 Salı 09:42
MHP Mersin Milletvekili Adayları, Tarsus’ta Karşılandı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve MHP İl ve İlçe Teşkilatları, Mersin Milletvekili Adaylarını, Çamtepe gişelerinde kurban keserek, karşıladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın da yer aldığı karşılama töreninde MHP Mersin Milletvekili Adayları,  1. sırasında Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, 2. sırada ise bir önceki dönem olduğu gibi yine Tarsuslu hemşehrimiz Baki Şimşek, 3. Bekir Özsu, 4. Uğur Kılınç, 5. Oğuzhan Güngör, 6. Mehmet Ali Yüksek, 7. Kürşat Türker, 8. Hayal Funda Önder, 9. Dilek Uslu Var, 10. Mustafa Yalçın, 11. Mehmet Yüksek, 12.Yunus Kızıl, 13. Hasan Tarkan Gündoğmuş, kalabalık partililer tarafından karşılandı.

On üç aday için on üç kurban keserek, seçim startını tam anlamıyla başlatan MHP İl ve İlçe Örgüt Temsilcileri, Mersin Milletvekili Adayları ile seçimde büyük başarı göstermek için çalışacaklarını söyledi.

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, 24 Haziran seçimine Mersin merkez olmak üzere tüm ilçe ve mahallelerinde canla başla çalışarak, seçimde beklenin de çok oy almak için çalışacaklarını ifade eden MHP Mersin Milletvekili Adayları ve Teşkilat yöneticileri, “Birliğimiz ve dayanışmamız son derece sağlam köklere sahip. Bizlerde bunun kıymetini bilerek, Mersin’de oy grafiğimizi yükseltmek için var gücümüzle çalışacağız”denildi.

Bu haber toplam 816 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2