:

:

:

MHP İlçe Teşkilatına, Başkan Can’dan ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Tarih: 12 Ekim 2017 Perşembe 09:52
MHP İlçe Teşkilatına, Başkan Can’dan ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

MHP Tarsus İlçe Teşkilatına yapılan ziyarette Başkan Can, Başkan Bodur ve yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Başkan Can, ‘’Bugün hem yeni yönetime hem de İlçe Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Cenab-ı Allah güzel hizmetler yapmayı hepimize nasip etsin. Birlikteliğimiz daim olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde hem şehrimize hem de davamıza hizmet edeceğiz.

Biz yerel yönetim olarak 1994 yılından bugüne şehrimizde Milliyetçi Hareket Partisini temsil ettik ve Milliyetçi Hareket Partisinin Bayrağını dalgalandırıyoruz, bu bizler için mutluluk kaynağıdır, onur kaynağıdır. Önemli olan bu bayrağın buradan inmemesi için var gücümüzle çalışmamız lazım. Siyaset her an her dakika günlük yaşantımızın içerisindedir. Yani bir kere yerel yönetim de olsa genel seçim de olsa inandığımız dava için çalışıyoruz, inandığımız dava için hizmet ediyoruz, inandığımız davaya da oyumuzu veriyoruz. Biz yerel yönetim olarak Teşkilatımızın devamlı yanındayız’’ şeklinde konuştu.

Başkan Can'a ziyaretten dolayı teşekkür eden İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Bu haber toplam 577 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2