:

:

:

MHP Büyük Kurultaydan Sonra Daha Kararlı Çalışacak

Başkan Bodur, “Var Gücümüzle Üç Hilalli Sancağımızı Dikme Azim ve Kararlılığında Olacağız”
Tarih: 20 Mart 2018 Salı 10:32
MHP Büyük Kurultaydan Sonra Daha Kararlı Çalışacak
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, “12. Büyük Kurultaydan aldığımız direktifler neticesinde; dün olduğu gibi bugün de gündüz yorulmadan gece uyumadan yerelden genele, Tarsus’dan Tüm Mersin sınırına kadar var gücümüzle üç hilalli sancağımızı dikme azim ve kararlılığında olacağız”dedi.

Başkan Bodur, yazılı açıklamada bulunarak, şu düşüncelerine yer verdi:

“Milliyetçi Hareket Partisi, 12'nci Büyük Kurultayı'nı "Milli duruş, şühedaya vefa, millete beka." Sloganımızla gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kurultayımızın sonunda üst kurul delegelerimizin tamamının oy birliği ile Genel Başkanlığa aday gösterilmiş Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak güven tazeledi.

Ankara Spor Salonunda on binlerce Türk Milliyetçilerinin katılım sağladığı kurultayımızda Türk Milletinin geleceğini ilgilendiren konularda tarihsel vurgular yapıldı. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey almış oldukları kararların tarihin derinliklerinden gelen bir mana taşıdığını belirtti. Türk Milliyetçileri dün olduğu gibi bugün de “Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve Ben” diyerek hareket edeceğini belirtti.

18 Mart sıradan bir tarih değil, Türk’ün zaferlerle dolu tarihte Çanakkale Deniz Zaferinin kazanıldığı gündür. Allah’ın bir lütfu olacak ki; 103 yıl sonra yaptığımız bu Büyük Kurultay’da da Kahraman Türk Ordusu Tür Bayrağımızı Afrin’e dikmiştir. Bu 18 Mart ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Üç Hilalli Sancağı memleketimizin dört bir yanına dikme azim ve kararlılığındadır.

Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey “Türkiye’nin bekasını her siyasi düşüncenin üstünde tutmuş, Milli konularda her zaman milli duruş sergilemiş, Siyasi rotası hiç sapmamış, ilke ve ülkülerinde hiçbir kırıklık yaşanmamıştır. Davamızın iman erleri, bugün de aynı milli ruh ve heyecanla, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin tarihini yazmışlar, kararlılıklarını göstermişlerdir. 12’inci Olağan Büyük Kurultayımız, milli beka uğruna muhteşem bir diriliş ve yükselişin miladı olacaktır. Büyük Kurultayımızın ismi ve ana temasının “Milli Duruş – Şühedaya Vefa – Millete Beka” olarak belirlenmesi tesadüf değildir, tarihi bir gerçeğin ifadesidir. Bundan sonra takip edeceğimiz hedefler bellidir. Duruşumuz millidir. Vefamız şühedayadır. Millete beka irademiz, isteğimizdir. Bu vesile ile Büyük Kurultayımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Şahsımı bir kez daha Genel Başkanlık göreviyle onurlandıran muhterem delegelerimize, Büyük Kurultayımızın tarihi iradesine şükranlarımı sunuyorum. Türkiye’nin çok kritik döneminde yeniden üstlendiğim mukaddes görevimi geçmişte olduğu gibi gelecekte de şeref tacı gibi taşıyacağımı, davamızın haklarını, haysiyetini ve kutlu ülkülerini sonuna kadar temsil ve müdafaa edeceğimi huzurlarınızda ilan ve ilam ediyorum.” şeklinde tarihe notlar düştü.

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Teşkilatı olarak Kurultayımızdan aldığımız direktifler neticesinde; dün olduğu gibi bugün de gündüz yorulmadan gece uyumadan yerelden genele, Tarsus’dan Tüm Mersin sınırına kadar var gücümüzle üç hilalli sancağımızı dikme azim ve kararlılığında olacağız”

Bu haber toplam 415 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1