:

:

:

MHP 12. Büyük Kurultay Öncesi Kurmaylarıyla Toplantı Yaptı

Başkan Can, “Gün Birlik Olma Günüdür”
Tarih: 16 Mart 2018 Cuma 10:54
MHP 12. Büyük Kurultay Öncesi Kurmaylarıyla Toplantı Yaptı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Başkan Bodur, “Kongreler Muhasebe Günüdür”

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Türkiye’nin terör ve devletin bekası ile ilgili olarak iki önemli meselesinin olduğunu söyledi.

Tarsus’ta, MHP’nin 12. Büyük Kurultay öncesi Belediye Başkanı Şevket Can ve parti yöneticileri ile basın mensupları ile bir araya gelen MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Ankara’da yapılacak olan genel kurultay seçiminde Genel Başkanları Dr. Devlet Bahçeli’ye tam destek, hep destek vereceklerinin altını çizdi.

-KONGRELER MUHASEBE GÜNÜDÜR-

Şelale otağında gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısını dualar ile başlayan MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Türkiye’nin terör ve devletin bekası ile ilgili olarak iki önemli meselesini olduğunu söyledi.

Siyasi partilerin kongre süreçlerinin muhasebe günü olduğunu ifade eden MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, “Bugün ki toplantımızın amacı 49 yıllık siyasi hayatında vatanına milletine memleketine hizmet etmeyi canından aziz bilen bu manada sözünü dudaktan, gözünü budaktan esirgemeyen, önce vatanım ve milletim önce partim sonra ben diyen Milliyetçi Hareket Partisinin 18 Mart’ta yapacak olduğu milli duruş, şühedaya vefa olağan genel gurup toplantısıyla ilgilidir.

Bilindiği üzere kongreler teşkilatların, siyasi partilerin muhasebe günüdür. Yapılan hesapların delegelerle milletimizle paylaşıldığı gündür. Kongremiz bizim için her zaman önemli, her zaman anlamlı ama bu kongrenin hem Milliyetçi Hareket Partisi için, hem Türkiye Cumhuriyeti devleti için, hem de dünya devletleri için fevkalade önemli ve anlamlı olduğunu bilmenizi istirham ediyorum.

Hepinizi bu anlamlı güne bekliyoruz. 18Mart’ta icra edeceğimiz kongrenin necip Türk milletine ve Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatımıza hayırlı olması dilek ve temennisinde bulunuyorum

” dedi.

-GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR-

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin ülke gidişatına yön verdiğini söyledi.

18 Mart Pazar günü yapılacak olan MHP’nin Büyük Kurultay’nın şimdiden hayırlara vesile olmasını dileyen Belediye Başkanı Şevket Can, Devlet Bahçeli’nin vatanı ve devleti için ifade ettiği her söyleminin haklı çıktığı bir Genel Başkan’a sahip olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, şehrimizde yaşayan 335 bin kişinin belediye başkanı olduğunu asla din, dil ırk ayrımı yapmadan hizmet ettiğini ve etmeye devam edeceğini belirtti.

‘Gün birlik olmak günüdür’ diyerek, birlik çağırısında bulunan Belediye Başkanı Şevket Can, “Tarsus’umuzda bütün teşkilat başkanlarımızla ve yönetim kurulu üyelerimizle gerçekten güzel bir birlikteliğimiz var.

Genel Başkanımızın talimatı şu şekildedir biz yerel yöneticilere ‘vaat etmiş olduğunuz, taahhüt etmiş olduğunuz projelerinizi vatandaşlarımıza karşı yerine getirin sizden istediğimiz budur’ dedi. Bizim sadece görevimiz siyaset değildir, bizim görevimiz siyaset üstü, vatanımıza, milletimize, bayrağımıza sahip çıkmaktır.  

Ülkemiz zor günlerden geçiyor, bizim siyaset yapmaya da ihtiyacımız yok. Çünkü siyaset zamanı değil, gün birlik günüdür, gün siyaset haricinde ülkemize, milletimize, memleketimize sahip çıkma günüdür. Genel başkanımızın talimatları doğrultusunda biz siyaset yapmıyoruz. Yerel yönetim olarak biz önümüze bakıyor, işimize bakıyoruz. Biz çalışırız gerisi takdiri İlahinin işidir. Vicdanımız rahattır, hizmetimizi yaparız” diye konuştu.

Toplantı daha sonra basın mensupları ile soru cevap şeklinde sona erdi.

Bu haber toplam 390 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2