:

:

:

MESOB Görev Dağılımı Yaptı

Tarsuslu Oda Başkanları da Görev Aldı
Tarih: 24 Mayıs 2018 Perşembe 09:29
MESOB Görev Dağılımı Yaptı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği yönetim, denetim ve disiplin kurul üyeliklerine Tarsus’ta faaliyet olan oda başkanlarında görev aldı.

Bünyesinde kurulu 69 meslek odası ve 60 bin üyesi ile kentin en dinamik ve en büyük meslek kuruluşu olan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları görev dağılımında bulundu.

Mersin esnaf ve sanatkarını 2022 yılına taşıyacak Talat Dinçer liderliğindeki Yönetim kurulunda Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı ve Mersin Çiçekçiler Odası Başkanı Ömer Şahbudak Başkanvekili; Silifke Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uçal Mavili, Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan, Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köç, Mersin Kahveciler Odası Başkanı Nihat Dağdelen, Tarsus Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın ve Tarsus İnşaat Malzemesi Satıcıları ve Tenekeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez yönetim kurulu üyeleri olarak görev aldı.

-DENETİM KURULU-

Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer Başkanlığında toplanan Denetim Kurulu da kendi bünyesinde görev dağılımında bulundu. Buna göre Denetim Kurulu Başkanlığına Mersin Kuyumcular Odası Başkanı Hüseyin Karteper getirilirken; Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çetin, Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş,Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak ve Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar Denetim kurulu üyeleri olarak görev aldılar.         

1’den devam

-DİSİPLİN KURULU-

Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer Başkanlığında toplanan Disiplin Kurulu da kendi içerisinde görev dağılımı yaptı. 

Yapılan görev dağılımında Mersin Minibüscüler Odası Başkanı A. Aziz Biricik Disiplin Kurulu Başkanı olarak görev alırken, Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz, Mut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Köğçe ile Bozyazı Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ali Keskinaslan ise Disiplin kurulu üyesi olarak hizmet verecekler.

Bu haber toplam 428 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2