:

:

:

MESKİ, Tarsus'ta İçmesuyu Çalışmalarını Hızlandırdı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus'ta muhtelif mahalle ve sokaklarda içmesuyu hatlarının yapılması ve yenilenmesi, Gülek Mahallesi içmesuyu terfi hattı ile ile birlikte biriktirme deposu yapım çalışmaları ve Kaklıktaşı-Belen grubu içmesuyu isale hattı yapılması ile ilgili projelerin yapımına hız verdi.
Tarih: 11 Kasım 2016 Cuma 11:11
MESKİ, Tarsus'ta İçmesuyu Çalışmalarını Hızlandırdı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

 Tarsus'ta muhtelif mahalle ve sokaklarında çeşitli ebatlarda yaklaşık 23 bin metre içmesuyu hatlarının döşemesi ve yenilenmesi çalışmalarını devam eden MESKİ ekipleri, 12 bin metre içmesuyu hattının döşemesini tamamladı.

Tarsus'un Gülek Mahallesinde ise 990 metre içme suyu terfi hattı yaparak Gelgez kaynağındaki içmesuyunu vatandaşlarımızın hizmetine sundu.

Ayrıca 4 bin metre uzunluğundaki Kaklıktaşı-Belen grubu içme suyu isale hattı döşeme çalışmaları ise devam ediyor.

Tarsus'un uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak altyapı yatırımlarının sürdürdüklerini belirten MESKİ Müdürlüğü, “Tarsus'ta ile birlikte tüm ilçelerimizde başlatılan çalışmalarla  vatandaşlarımızın içmesuyu sorununu çözeceğiz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmet vermeyi ilke edinen Kurumumuzca, tüm ilçelerimizde alt yapıya öncelik verilerek içmesuyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir” denildi. 

Bu haber toplam 8191 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 4