:

:

:

Mersin Barosu Yönetim Kuruluna Av. Cihan Öktem, En Çok Oy Alarak Seçildi

“Yargıda Yaşanan Sıkıntıların Çözümü İçin Çalışacağız”
Tarih: 16 Ekim 2018 Salı 09:51
Mersin Barosu Yönetim Kuruluna Av. Cihan Öktem, En Çok Oy Alarak Seçildi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Baro Temsilcisi Av.Cihan Öktem, Mersin Barosu 2018-2020 Mersin Barosu Olağan Genel Kurulu seçiminde en fazla oyu alarak, Mersin Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Mersin Barosu Gökdelen Hizmet Birimi'nde gerçekleşen başkanlık seçiminde avukatlar 5 sandıkta oy kullandı. Sayım sonuçlarında Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz 756 oy alarak yeniden Mersin Barosu Başkanı seçilirken, Tarsus Baro Temsilcisi Av. Cihan Öktem ise 796 ile en fazla oyu alarak, yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Tarsus Baro Temsilcisi Av. Cihan Öktem, adliyelerde ve tüm yargı sisteminde yaşanan sıkıntıların elbirliğiyle mücadele edilerek sonlandırılacağı bir dönem olmasını amaçladığını belirtti.

Öktem, gazetemize yaptığı açıklamada Mersin Barosu seçim sonuçlarının hayırlı olmasını  ve şahsına bu göreve en yüksek oyla layık gören tüm meslektaşlarıma teşekkür ettiğini dile getirerek, “Seçilen Başkan ve diğer kurul üyelerini tebrik ediyorum. Bu seçimle birlikte, yeni dönemin, mesleğimizin sorunlarını bitirdiğimiz, adalet mekanizmasında, adliyelerde ve tüm yargı sisteminde yaşanan sıkıntıların elbirliğiyle mücadele edilerek sonlandırılacağı bir dönem olması, en büyük arzum ve amacımdır.

Ülkemizde yargı sisteminde yaşanan sıkıntılar herkes tarafından açıkça bilinmektedir. Gerek Mersin' de gerekse de Tarsus' ta bu sıkıntıların aşılması için mücadele edeceğiz. Mesleğimiz, ülkemiz, kentimiz için mücadele şiarım olacaktır. Hayırlı uğrulu olsun”dedi.

Bu haber toplam 958 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2